Yaşam En iyi film: "Bal"

En iyi film: "Bal"

Paylaş
En iyi film: "Bal"

En iyi film: "Bal"

17. Uluslararası Altın Koza Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışmasında "En İyi Film" ödülünü alan, yönetmenliğini Semih Kaplanoğlu’nun yaptığı "Bal" filminde rol alan, aynı festivalde "Jüri Özel" ödülüne layık görülen küçük oyuncu Bora Altaş, ödül almanın mutluluğunu yaşıyor.

Haberin Devamı

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde yaşayan küçük oyuncu Bora Altaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oynadığı ’Bal’ filminin, 60. Berlin Film Festivali’nde aldığı "Altın Ayı" ödülünün ardından ikinci kez ödüle layık görülmesinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2895","2895","201009","2895-10.jpg");

Festivalde kendisinin de "Jüri Özel" ödülüne layık görülmesiyle sevincinin daha da arttığını dile getiren küçük Bora, "Ödül törenine kısa bir süre kala beni de telefonla arayarak törene gitmemi istediler. Ama kısa sürede uçak bileti bulamadığımız için törene katılamadım. Ödül törenine gitmek isterdim ama olmadı. Ödülü benim yerime yönetmenimiz almış" dedi.

Baba Raşit Altaş da oğlunun alınan ödüller ve gördüğü ilgi nedeniyle şımarmadığını, büyük bir olgunluk gösterdiğini kaydetti.

Haberin Devamı

Semih Kaplanoğlu'nun Altın Ayı Ödülü kazanan filmi 'Bal' bu sene Türkiye'nin Oscar adayı seçildi. Bal, ön elemeleri geçerse, Oscar ödülü için yarışacak.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2893","2893","201009","2893-6.jpg");