Magazin En iyi hikâyeyi anlattılar Beren'le tanıştılar

En iyi hikâyeyi anlattılar Beren'le tanıştılar

Paylaş
En iyi hikâyeyi anlattılar Beren'le tanıştılar

Beren Saat'in yüzü olduğu deodorant markası, 1 Mayıs ile 31 Temmuz arasında sürdürdüğü kampanyanın sonunda, başarı ve macera hikâyesini en iyi anlatan 10 kadının hayallerini gerçekleştirdi

Maceralarını ve deneyimlerini, hikâyesinde en iyi şekilde ifade eden 10 kadın, geçtiğimiz günlerde Maslak Film Sokağı’nda Beren Saat ve Nihat Odabaşı ile bir araya geldi.

Haberin Devamı

“Aşk-ı Memnu” dizisinin Bihter’i Beren Saat’e veya fotoğraf sanatçısı Nihat Odabaşı’na hayranlıkları sebebiyle yarışmaya katılarak başarılı olan kadınlar, çekimler sırasında keyifli anlar yaşadılar.

ÜNLÜ OLACAKLAR

Kendi hikâyelerini deodorantla ilişkilendirerek kaleme alan 3 bin kadın arasından sıyrılarak ilk 10’a girenler, Beren Saat ve Nihat Odabaşı ile bir araya gelme fırsatı yakaladı.

Aralarında pilates eğitmeni, iş sağlığı ve güvenliği koordinatörü,mağaza bölüm müdürü gibi farklı meslek alanlarından kişilerin bulunduğu grup, Nihat Odabaşı’nın objektifine poz verdi.

Beren Saat’in de stüdyoya gelmesiyle birlikte keyifli fotoğraflar ortaya çıktı. Gazetelerde, aralıklarla yer bulacak ilginç hikâyelerin sahibi kadınlar arasında, inşaatlarda kafasında baretiyle çalışanlar da, pilates eğitmenleri de var.

Haberin Devamı

Hikâyelerden biri ise şöyle: Bebeğini emzirirken sorun yaşayan kadın, uzun süre bebeğin neden süt emmediğini anlayamamış. Bir süre sonra, ter kokusunun etkisi olabileceğini düşünmüş ve deodorant kullandıktan sonra emzirmeyi başarmış. Didem Yılmaz, fotoğraflarıyla beraber hikâyesi gazetelerde yayınlanacak şanslı azınlıktan.