Yaşam En iyi kareyi yakalayan İspanya'ya gidiyor

En iyi kareyi yakalayan İspanya'ya gidiyor

Paylaş
En iyi kareyi yakalayan İspanya'ya gidiyor

İstanbul gece hayatının önemli mekanlarından Ghetto, flemenko gecesinde en iyi fotoğrafı çeken konuğunu İspanya'ya gönderiyor

Spanair’in sponsorluğunda ve Cervantes Enstütüsü’nün katkılarıyla gerçekleşecek olan flamenko ve dans dolu bu gecede sahnede Manuel Reina ve Işıl Reina yer alacak.

Haberin Devamı

Manuel Reina gecesine özel fotoğraf yarışması düzenleniyor. Manuel Reina’yı sahnede dans ederken en iyi fotoğraflayan bir yarışmacıya Spanair sponsorluğunda gidiş-dönüş uçak bileti hediye edilecek.

Gecede çekilen fotoğraflar GHETTO’nun facebook sayfasına koyularak oylama yapılacak. En çok oy alan 1 yarışmacıya çift kişilik İspanya – Barcelona gidiş dönüş bileti hediye edilecek.

Dans eğitmeni ve flamenco dansçısı olan Işıl Reina, kültürünü ve flamencoyu bir arada yaşamanın doğal sonucu olarak Flamenko - Alaturka projesini yaratmış ve sahnelemiştir. Profesyonel dans hayatına dünyaca ünlü Jose Galvan Flamenko dans grubu ile başlayan Manuel Reina, Sevilla'nın tablaolarından biri olan El Arenal'da sahne aldı ve bir çok farklı flamenko grubuyla dünyayı dolaştı.

Haberin Devamı

New York, Tokyo, Berlin ve Sao Paolo'da yaşadı, dans gösterileri ve eğitmenlik yaptı. Flamenko üstünde çalışırken aynı zamanda modern dansları tanıma fırsatı bulan ve bu sayede koreografi eğitimini derinleştiren Manuel Reina’nın yer aldığı flamenko yapıtlardan bazıları “Tierra y Fuego”, “Carmen” ve “Bernarda Alba”.