Mesut Yar En iyi sezon finali kimden geldi?
HABERİ PAYLAŞ

En iyi sezon finali kimden geldi?

Haberin Devamı

Samimiyetle söylemeliyim ki en sağlam sezon finali Vatanım Sensin’den (Kanal D) geldi. İzlediğimiz sanki sezon finali değil bildiğin finaldi!

Önce bir hatırlatma; Game Of Thrones isimli dizisinin bir önceki sezon finalinde Jon Snow karakterinin öldüğü resmedilmiş, toz duman birbirine karışmıştı. Bir sonraki sezonda Jon Snow hortlamış, dünya birkaç ay bu meseleyi konuştuğuyla kalmıştı...

Şimdi aynı durum Vatanım Sensin için geçerli. Finalde birkaç kurşun üstüne bir de bomba patlamasına maruz kalan Miralay Cevdet (Halit Ergenç) fiili durumdan hareketle ölmüş olmalıydı... Ama dikkatli gözler dizinin sonunda yayınlanan muhteşem fotoğrafların birinde Cevdet’i yakaladı.

Yine de bütün bir yaz Cevdet’in ölüp ölmediğini tartışacağız... Bu bile sezon finalinin TV tarihindeki “efsane vedalar” arasına girmesi için yeter hatta artar! Bravo...

İŞİ ŞANSA BIRAKMAYACAK

Son 1 ay içinde Kanal D’nin kurmay takımı yenilendi. Lale Eren, D Production şirketinin başına; Erkin Zincidi yayın yönetimi danışmanlığına; Cengiz Deveci dramalar koordinatörlüğüne, Armağan Çağlayan ise projelerden sorumlu genel müdür yardımcılığına getirildi... Sektör adına dört ismin de birbirinden değerli olduğunu söyleyebilirim. Belli ki Kanal D yaz sezonundan başlayarak önümüzdeki sezonu şansa bırakmamak için rüya takımını kuruyor. Mevcut yöneticiler ve takıma katılan herkese peşinen başarılar diliyorum!

MESUT YAR SUNAR'A VEDA

İzninizle bir haber de kendimizden not düşelim. Star TV’de hafta sonu sabahları yayınlanan sabah şovu Mesut Yar Sunar bugün itibarıyla sezona veda ediyor... Açıkçası bu program siyasetten arınmış sabah haberi kültürünün çok gelişkin olmadığı bir zamanda ekrana çıktı ve kısa sürede izleyene “bu da mümkünmüş” dedirtti... Destek olan, alkışlayan, beğenen, nefret eden ve hatta kıskananlara teşekkürlerimi ileterek, buluşmak üzere diyorum!

GÜNEŞ İYİ GELECEKTİR!

No: 309 (FOX) isimli dizinin yaz boyunca devam edeceğini duydum. Geçen yazın en parlak işlerinden biri olarak kış sezonunu da çok referans kaybetmeden noktaladı... Haber doğruysa 309 numaralı bu sevimli diziye güneşli günler yine iyi gelecektir. Mutlu yazlar dilerim!

VİCDAN AYNASI BUDUR

İnci Ertuğrul’un sunduğu Kaybolan Çiçekler (FOX) bu hafta deyim yerindeyse reyting olarak uçtu. Kızının katil zanlısı bir vicdansız anne, kızını öldürttüğü bir başka katil zanlısı sevgilisi ve bu adamın hem annesi hem de kızıyla yaşadığı duygusal ilişki... Neresinden bakarsanız bakın dizi senaristlerinin bile aklına gelmeyecek bir şeytani gerçeklik. Kaybolan Çiçekler aslında biraz da kaybolan vicdanımızın aynası. Ve ne yazık ki dizi filan değil, bildiğin buz gibi gerçek!

NE DEDİN MUSTAFA AĞABEY?

Gerçekse hiç komik değil yalansa çok komik. İddia odur ki “Mustafa Topaloğlu ağabeyim, Survivor All Star ekibine çağrıldığı takdirde haftalık 1 milyon dolar isteyeceğini” söylemiş... Vallahi ben işin patronu değilim ama Acun Ilıcalı bu parayı Mustafa ağabey için gözden çıkarırsa yüksek ihtimal ilk hafta elenmesini sağlayacak oyunlara da bir o kadar yatırım yapar. Neyse. Bu işin şakası... Eğer durum doğruysa “Survivor Ünlüleri Borsası” diye bir şey fiiliyata geçmiştir dostlar. Şimdi siz söyleyin kimin ismi haftada ne kadar eder?

EN ÇOK HABER OLAN KANAL HANGİSİ?

Kimi zaman verdiğimiz istatistiklerle sektör hakkında merakları gideriyoruz. Sanırım okurlarım da ben de rakamların çarpıcılığına inanıyoruz... Neyse. Ajans Press’in yaptığı detaylı bir araştırma geçtiğimiz ay en çok haber olan kanalların listesini ortaya çıkardı... Listenin başında Kanal D var. Zirvedeki kanalı takip eden bir diğer kanal atv. Haber sayısında üçüncü sırada Show TV ve hemen onun ardından yaklaşık bir rakamla Star TV yer alıyor... TRT 1 haber sayısında beşinci sırada yer alırken altıncı sırada da FOX bulunuyor...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder