Spor En iyisi Bursa ve Sağlam

En iyisi Bursa ve Sağlam

Paylaş
En iyisi Bursa ve Sağlam

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, kendisine göre sezonun en başarılı takımını ve hocasını açıkladı

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sezon sonunda sonuç ne olursa olsun, ligin en başarılı takımının Bursaspor, en başarılı teknik direktörünün de Ertuğrul Sağlam olduğunu söyledi.

Tecrübeli çalıştırıcı, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman sırasında basın mensuplarıyla yaptığı sohbette şunları söyledi:

“Şampiyonluk yarışında avantajlı olan taraf Fenerbahçe. Ben, en fazla deplasmanda oynadığımız Gaziantepspor ve Ankaragücü maçlarında hayal kırıklığına uğradım. Transfer yapmak kolay değil. Bir yabancı oyuncu almak için 4 tanesini göndermemiz gerekiyor. Yönetimle aramızda transfer konusunda anlaşmazlık yok.

BATUHAN'A HAKSIZLIK

Sadece sıralama konusunda görüşüyoruz. Transferini televizyondan öğrendiğim haberi, hem bana hem yönetime hem de Batuhan’a yapılmış haksızlıktır. Yabancı oyunculara transferleri sırasında havaalanlarında yapılan karşılamalar bu futbolcularda strese yol açıyor.”

Mustafa Denizli, bir İran kulübünün kendisine teklif yaptığı haberinin yeni olmadığını, bu teklifin 5-6 aylık bir geçmişi bulunduğunu söyledi. Kurt hoca, sakatlığı süren Ferrari’nin Bursaspor maçında forma giyemeyeceğini, Sivok’un ise oynayabileceğini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı