Dr. Haydar Dümen En iyisi zamana bırakın
HABERİ PAYLAŞ

En iyisi zamana bırakın

Haberin Devamı

Orgazm kadınların derdi. Cinsellikle geç tanışan, nelerden hoşlandığını anlayan kadın bir türlü orgazmı yaşayamıyor. Eşini seviyor, tüm şartlar yerinde ama olmuyor. ‘Acaba orgazm olacak mıyım?’ diye sorgularsanız işler kötüye gider. Her şeyi zamana bırakın.

Kızlar sürekli ilişki istiyor
23 yaşındayım, kızlar benimle sürekli ilişkiye girmek istiyorlar. Bazılarıyla giriyorum da. Acaba sık ilişki bana ileride zarar verir mi?

CEVAP
Değerli okurum, ne kârdasın ne zararda, sen bir hovardasın. Çalsın sazlar, oynasın kadınlar, kızlar. Sen Mısır firavunu ya da Roma senatörü gibi oturursun mindere, takarsın gözlerini çengilere, arada uzanırsın yandaki meyvelere, diş geveler, gözler dansözleri süzer. Yavaştan bir kıpraşma gelir içine. Gözler bakmayı başka organlara devreder. Bir el hareketiyle kızlar uçar gider, biri terini silmeye gelir. Bir başkası ağzına şerbet verir. Ne o bizim kral eğleniyor. Değerli okurum, bu tablodan çok hoşlandığını sanmıyorum. Eğer hoşlanıyorsan, yukarıda verdiğim bir, iki benzetme eğitimimi de sana haram ediyorum. Yapacağını yapıyorsan, bana ne soruyorsun?

Kocam benden soğudu
26 yaşında, 1 yıldır evli kadınım. Eşimle 4 yıldır birlikteyiz ve cinselliği yaşıyoruz. Eşim çok istekliydi ama benden soğudu. 15 gün ilişkiye girmediğimiz oldu. Ne yaparsam yapayım faydası yok.

CEVAP
Sevgili okurum, uzun ilişki ve evliliklerde bazen bu durumlar olur. Sizde bir fark var. Evlilik öncesi 4 yıl cinselliğin heyecanı, tadı başkaydı. Zaman, yer ve başka zevkinize zevk katıyordu. Şimdi öyle mi? Her an yan yana, uyurken, terlerken olay farklı boyutlara kayıyor. İlk heyecanlar azalıp bazen de kayboluyor. Ruh bu, herkeste farklı. Yemek lokantada, müzik konser salonunda başkadır. Papaz her zaman pilav yemez. Oburlar ise hiçbir şeye “Git geri” demez ama kimileri de ruhun girdaplarını bilmeden kaşığı eline almaz. Sevgili okurum, gerisini merak etme, biz toparlarız.

Neden tam sertleşmiyor?
21 yaşındayım, sekse çok meraklı ve istekliyim. Ama penisim tam sertleşmiyor. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Acaba bu nedenle mi sertleşmiyor?

CEVAP
Bıktı aslanım bıktı. Bıktırdın oni (Karadeniz deyimi) Yat kuruyemiş, kalk organ yeter demiş. Bir uyarma, bir istek olunca çekil odana, çöz ipini ama tut dizginini. Nereye koşacağını bilmiyor. Her seferinde boşa kürek sallıyor. Hep aynı yemeği yemek istemiyor, canı başka şeyler de istiyor. Seninki de, onunun ki de can. Sen beyninden yakıyorsun pornolu seks fenerini. O zavallı çekiyor hep bu işin zahmetini. Çaresizlikte söylenir, eski laftır; ‘Yere baktım yer uzak, göğe baktım, gök uzak’ derler. Tıpkı bunun gibi. Ama senin uzak olmayan bir yatağın var; ne diyeyim? Düzen veda eder gibi, biz de vah vah diyelim, mastürbasyonu azaltalım.

Bende sorun mu var?
16 yaşındayım. Penisim 6 santim. Ne kadar mastürbasyon yapsam da hiç sperm akmıyor. Bende bir sorun mu var?

CEVAP
Değerli okurum, sorun var diye düşünüyorum. Mutlaka bir üroloji uzmanına görünmeni öneriyorum. Hem de zaman yitirmeden.

Vajinası çok geniş
20 yaşındayım. İlişkiye girdiğim zaman hiç zevk almıyorum. Çünkü vajinası çok geniş. Bunun için ne yapmalıyım?

CEVAP
Değerli okurum, karar senin. Ya terk ya da devam. Düşün, taşın. Vajinayı terazinin bir kesesine, sevgilini öbür kesesine koy. Hangisi daha ağır geliyorsa onu tercih et.

Hiç zevk almıyorum
30 yaşında, 3 aylık evli kadınım. Eşimle birbirimizi severek evlendik. Sorunum ilişkiye girdiğimizde benim hiç zevk almamam. Bu zaman içerisinde hiç orgazm olmadım. Sizce bende bir sorun mu var? Yoksa olayları zamana mı bırakmalıyım?

CEVAP
Sevgili okurum, birçok kadının sorununu yazmışsın. Zamana bırak ama bunun da şartları var. Örneğin; eşinin erken boşalması varsa tedavi olsun. Değilse teknikler ve fantezilerden yararlanmak gerekir. Her defasında kendini denetleyerek ‘Acaba orgazm mı oluyorum?’ diye bekler ve sansür uygularsan zor orgazm olursun. Güzel hayaller kur. Ama eşine düşen özel görevler olduğunu da unutma.

Penisim 10 santim
17 yaşındayım. Penisim 10 santim.Bu durumdan çok rahatsız oluyorum. Bir diğer sorum da sperm sayısı ile ilgili. Çok mastürbasyon yapmak spermleri bitirir mi?

CEVAP
Sevgili okurum, o penis seni idare eder diye düşünüyorum. Haftada 2-3 kere mastürbasyon yaparsın olur biter. Spermlere bir zarar vermez.

Yırtılmış olabilir mi?
Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. İç çamaşırıma baktığımda bir damla kadar, açık kırmızı kan gördüm. Cinsel organıma asla bir cisim girmedi. Sizce kızlık zarım yırtılmış ya da zedelenmiş olabilir mi?

CEVAP
Sevgili okurum, bir miktar zedelenme olasılığı var. Bana göre oranı yüzde 30 dolaylarında. Bundan sonrası karanlık nokta. Çünkü uzaktan göremiyorum. Bence unut. Eğer kızlık zarını korumak istiyorsan onu incitmeyecek biçimde davran. .

Ya kız arkadaşım beni reddederse...
22 yaşındayım. İlişkiye girdiğimde sevgilime yetmiyorum. Küçük diye dalga geçiyor. Penisim 17 santim. Nasıl büyütebilirim? Kız ya evlilik teklifimi reddederse?

CEVAP
Değerli okurum, belanı aradığına inanıyorum. Penisin normalin üstünde. Zaten bu şartlarda evlenseniz de mahremiyetinizin büyüsü bozulmuş. Ben işinize karışmam ama huzurum kaçtı. Yani gazete ilanıyla santim üzerinden eş mi bulacak? Sanırım ilişkini yeniden gözden geçirmen gerekecek.

Erken boşalıyorum
22 yaşındayım, erken boşalıyorum. Bir de ilişkide isteksizlik sorunum oluyor. Sevgilimin eli elime değse boşalacak gibi oluyorum. Boşaldıktan sonra hemen sertliğini kaybediyor. Ne yapayım?

CEVAP
Değerli okurum, fiziksel yapın normal. Ancak erken boşalma evlilik koşullarında tedavi edilebiliyor. Pek çok erkekte bundan şikayetçi. Şu anda ortada bir sorun görmüyorum. Tedavi olmanı öneriyorum.

Neden meni gelmiyor?
19 yaşındayım, hep mastürbasyon yapıyorum. Hatta bunu sevgilimle telefonda yapıyoruz. Son 1 aydır sevgilim benden uzaklaştı. Benden meni gelmiyor. Zevk suyu geliyor ama neden böyle olduğunu merak ediyorum.

CEVAP
Değerli okurum, meni gelecek. Ama bu telefon mastürbasyonlarına alışırsanız psikolojinizde bazı bozukluklar olacak. Yani cinselliğin yaşanması gereken bölümde zorlanacaksınız. Benden haber vermesi.

Biraz uzatmak için ne yapayım?
17 yaşında, 1.80 boyunda, 62 kilodayım. Penisim çok küçük, 14 santim olduğu için üzülüyorum. Bu sorunu halletmenin bir yolu var mı? Arkadaşlarım sürekli cinsel ilişkiye giriyorlar, ben ise ortada kalıyorum.

CEVAP
Değerli okurum, normal ve ideal bir cinsel organın var. Boşuna kuşku ve korku yaşıyorsun. Bunu komplekse de çevirebilirsin. Herkes gibi normal, yoluna devam.

Çok geç sertleşiyor, neden?
Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimde cinsel organım çok geç sertleşiyor. Acaba neden?

CEVAP
Değerli okurum, bir şey yapman gerekmiyor. Önyargılarından kurtulman, heyecanlarını azaltman, kız arkadaşının beğenmediğin ve olumsuz bir yanı varsa bunları içine sindirmen gerekiyor. Olayı zamana bırakman, sınava girer gibi kendini zorlamaman gerekir. Zaman lehinde gelişecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder