Gündem En kötü reklam

En kötü reklam

Paylaş
En kötü reklam

Konya'da üniversite öğrencisi Sevinç Baştürk kampuse giderken otomobil altında kaldı. Kazadan 1 gün sonra bölgeye trafik ışıkları yerleştirilmesi ve üst geçit yapılacağına dair billboardlar asılması tepki çekti

Yaşam mücadelesi veriyor

Konya Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransız Dili ve Edebiyatı 2’nci sınıf öğrencisi Sevinç Baştürk (23) geçen perşembe akşamı arkadaşlarını ziyaret ettikten sonra kaldığı yurda dönmek üzere yola çıktı.

Sevinç’in kampus içindeki yurda ulaşması için yoldan karşıya geçmesi gerekiyordu. Oya bölgede ne trafik ışığı ne de üst geçit vardı. Akşam karanlığında karşıya geçmeye çalışan Sevinç Baştürk, Ercihan Bayram’ın (22) kullandığı otomobilin altında

kaldı. Beyin kanaması geçiren Sevinç Baştürk yoğun bakıma alındı. Genç kız yaşam mücadelesi veriyor.

Belediye ‘iş başında’

Bölgedeki trafik ışıkları kazadan birkaç gün önce kaldırılmıştı. Kazadan bir gün sonra trafik ışıkları geri yerleştirildi. Ayrıca belediye görevlileri kampusun karşısına bir billboard yerleştirip üzerine “Üniversite yaya üst geçidi” yazarak bölgeye üst geçit yapılacağı müjdesini (!) verdi.

AK Partili Konya Büyükşehir Belediyesi’nin önceden alması gereken önlemi kazadan 1 gün sonra ‘hizmet sunuyormuş’ gibi göstererek reklam yapması tepki çekti.

İhsan YALÇIN/DHA