Bilim - Teknoloji En özel Xbox One satıldı!
Paylaş
En özel Xbox One satıldı!

Piyasadan asla satın alamayacağınız bu çok özel Xbox One, ufak bir servete yeni sahibini buldu!

Microsoft'un Xbox Live programlama lideri Larry "Major Nelson" Hryb, geçtiğimiz hafta eBay üzerinden beyaz bir Xbox One'ı satışa çıkardı. Bu hareketin amacı ise, Wounded Warrior Project için para toplamaktı. Açık arttırma, şu anda bitmiş durumda ve isimsiz bir katılımcı 11.300 dolar karşılığında Xbox One'ın bu sürümüne, normal çıkış tarihinden birkaç gün öncesinde sahip olma imkanını kazandı.

Haberin Devamı

İsi olarak özetlenebilir.

Beyaz Xbox One, Microsoft'un Xbox bölümünün de bir parçası olduğu Interactive Entertainment departmanında çalışan kişilere verilmekte. Bu özel Xbox, beyaz konsol ve kontrol koluna ek olarak, üzerinde "I Made This (bunu ben yaptım)" yazan ve disk girişinin sağında bulunan bir etikete sahip. Bu Xbox'ın normallerinden fiziksel özellikleri aşan farkı ise, 1 yıllık bedava Xbox Live Gold üyeliği ve direkt olarak Microsoft tarafından yayınlanan Xbox One açılış oyunlarının birer kopyası ile beraber gelmesi. Ayrıca sadece bu Xbox'a sahip olunarak, özel bir Launch Team Xbox Live "achievement"ına da sahip olunuyor.

Hayır kurumuna yapılan yardım ve diğer Xbox Live özellikleri bir kenara, çok sınırlı sayıda üretilen ve koleksiyon değerine sahip olduğu rahatlıkla söylenilebilecek bu Xbox'a sahip olmak, konu ile ilgisi "konsol oyunları oynamayı sevmeyi" aşan birine mutlaka büyük mutluluk getirecek bir ayrıcalık olarak, küçü >CHIP Online

Haberin Devamı