Bilim - Teknoloji En popüler iPhone olacak
Paylaş
En popüler iPhone olacak

Apple’a yakınlığıyla tanınan isimlerden biri olan ünlü analist Ming Chi Kuo, 6.1 inçlik iPhone Xc hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte konu hakkındaki detaylar

Teknoloji gündemini az çok yakından takip edenlerin de bileceği üzere Apple 12 Eylül’de gerçekleştireceği özel etkinlikte yeni iPhone modellerini tanıtacak. Cupertino merkezli şirket bu etkinlikte iPhone Xc, iPhone Xs ve iPhone Xs Plus modelleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Haberin Devamı

Şimdiye kadar sızdırılan raporlar doğrultusunda konuşacak olursak, iPhone Xc modeli, Xs ve Xs Plus’a göre daha uygun bir etikete sahip olacak. Bu konuda çeşitli söylentiler olsa da modeller arasındaki farkın en az 200 dolar olması bekleniyor. Yani şimdiye kadar iPhone Xc için telaffuz edilen en uç fiyat etiketi 799 dolar. Xs’in 999 dolar, Xs Plus’ın ise 1049 dolardan satışa sunulması bekleniyor.

Apple’a yakınlığı ile bilinen Ming Chi Kuo’ya göre, iPhoneXc’nin Xs ve Xs Plus’tan 200 – 300 dolar daha ucuz olması, bu cihazı şimdiye kadar ki en popüler iPhone modeli yapacak.

Kuo, uygun fiyatı, yeni tasarım çizgisi ve FaceID özelliği ile ön plana çıkan Xc modelinin 2018 son çeyrekteki satılan toplam iPhone’ların yüzde 55’ini oluşturmasını bekliyor.

Haberin Devamı

Üstelik bu beklenti 2019 ile daha da artacak. Çünkü Kuo 2019’da satılacak olan iPhone modellerinin yüzde 70’lik bölümünün sadece Xc modelinden oluşacağını tahmin ediyor. Bekleyip göreceğiz.

OnePlus 6T tanıtım tarihi ortaya çıktı