Siyaset En romantik vali
Paylaş
En romantik vali

İki yıl önce eşinden boşanan Isparta Valisi Ali Haydar Öner dün gazetecilere “Hayatımın kadınını buldum” dediği nişanlısını tanıttı

YEMEK DAVETİ

Kişisel gelişim uzmanı ve televizyon programcısı Saadet Şen, 15 Aralık 2009’da bir toplantıya katılmak için Isparta’ya gitti. Isparta Valisi Ali Haydar Öner yoğun programı nedeniyle toplantıya katılamadı.

Vali Öner, Saadet Şen’e telefon açıp, “Toplantıya katılamadığım için özür dilerim. Uygun bir zamanda sizi yemeğe davet ediyorum” dedi. Saadet Şen de bu teklifi kabul etti.

Saadet Şen, o yemeği “Kendimi Atatürk’ün sofrasında gibi hissettim” sözleriyle anlattı. Daha sonra İstanbul’a dönen Saadet Şen, Isparta’dan bir toplantıya daha katılması için teklif aldı.

‘EŞİM OLARAK GELİN’

Vali Öner, bunun üzerine Saadet Şen’i arayıp, “Madem Isparta’ya gelmeyi kafaya koydunuz, eşim olarak gelmenizi istiyorum” dedi. Saadet Şen bu sıradışı evlilik teklifine ‘Evet’ yanıtını verdi.

Vali ile Saadet Şen 27 Aralık’ta nişanlandı. 62 yaşındaki Vali Öner iki çocuğunun annesi olan eski eşi Leyla Diyaroğlu’ndan önceki görev yeri Çankırı’da boşanmıştı.

Saadet Şen ise ısrarlara rağmen yaşını söylemedi. “Hayatımın kadınını buldum” diyen Vali Öner ile Saadet Şen’in nikahı 27 Ocak’ta Isparta’da kıyılacak.

Mehmet ERÇAKIR/DHA

Haberin Devamı