Dünya En seksi uyuşturucu baronu

En seksi uyuşturucu baronu

Paylaş
En seksi uyuşturucu baronu

Seksi manken Angie Sanselmente Valencia'nın dünyanın en büyük uyuşturucu çetelerinden birine liderlik yaptığı ortaya çıktı

KADINLARDAN OLUŞAN ÇETE

Haberin Devamı

Kolombiyalı manken Angie Sanselmente Valencia’nın (30) dünyanın en büyük uyuşturucu çetelerinden birinin başında olduğu ortaya çıktı. Arjantin’in başkenti Buenos Aires Havaalanı’nda geçen aralık ayında uyuşturucu kuryeliği yaparken yakalanan 21 yaşındaki bir mankenin ifadelerinden yola çıkan polis, kadınlardan oluşan uyuşturucu çetesini ortaya çıkardı.

Çetenin başında Angie Sanselmente Valencia’nın olduğu belirlendi. Ülkesinde 2000’de ‘kahve güzeli’ seçilen Angie Sanselmente Valencia pek çok iç çamaşırı firmasının reklamlarında yer aldıktan sonra geçen yıl mankenliği bırakarak Arjantin’e yerleşmişti.

KIRMIZI BÜLTENLE ARANIYOR

Arjantin’de izini kaybettiren Angie Sanselmente Valencia’nın “Şüphe çekmeyen, güzel melekler” dediği seksi mankenleri 2 bin dolar (3 bin TL) karşılığında uyuşturucu kuryesi olarak kullandığı belirlendi.

Haberin Devamı

Arjantin ya da Meksika’da olduğu tahmin edilen manken hakkına Interpol (Uluslararası Polis Teşkilatı) tarafından kırmızı bülten çıkartıldı. Angie Salsamente Valencia’nın Meksika’da ‘Canavar’ adıyla tanınan bir uyuşturucu baronuyla ortaklık kurduğu, daha sonra ondan ayrılarak kendi ‘imparatorluğunu’ kurduğu öğrenildi.