Gündem 'En son kendime sıktım, kurşun bitmişti'

'En son kendime sıktım, kurşun bitmişti'

Paylaş
'En son kendime sıktım, kurşun bitmişti'

Habibler'de sevdiği kızı vermeyince anne ile kızını öldüren Mustafa Yazıcı, savunmasında "En son kafama sıktım, ama kurşun bitmişti" ifadesini kullandı

Dün Arnavutköy Habibler ‘de evlenmek istediği kızın evini basarak iki kişiyi öldüren ve bir kişiyi yaralayan Mustafa Yazıcı jandarma ekipleri tarafından Eyüp Adliyesi’ne çıkarıldı.

Eyüp Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgulanan Yazıcı, ‘kasten birden fazla adam öldürmek ve ateşli silahlar kanununa muhalefet’ suçlarından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Dilek Fil ve annesı Servinaz Fil’i öldüren ve Zeynep Fil’i yaralayan Mustafa Yazıcı mahkemeye verdiği ifadesinde, önüne gelen herkese ateş ettiğini belirterek, ’’En son kendi kafama sıktım.Ama mermi bitmişti’’ dediği öğrenildi.

"BERABER OLDUK, HAMİLE KALDI"

Dilek Fil’in daha önce kendine ait olan fırında çalışmaya başladığını söyleyen Mustafa Yazıcı, ‘’Dilek daha önce benim fırınımda çalışıyordu. Sürekli benimle ilgileniyordu. Aramızda ilişki başladı. Bir süre sonra onunla beraber olduk ve hamile kaldı.

3 KADINI VURDU, 2'SİNİ ÖLDÜRDÜ

Gaziosmanpaşa’da özel bir hastanede benim soyadımla kürtaj yaptırdık. Ben yeni bir ev yaptırıyordum. Ev bitince gidip ailesinden isteyecektim ve evlenecektik.

"HAYATIM KARARDI"

Daha önce de iki defa sözlendiğini ve söz attığını söylemişti. Olay günü evlerine gittim. Önüme gelen herkese hedef gözetmeden rastgele ateş ettim. Sonra silahı kendi kafama dayadım ve tetiğe bastım. Ama kurşun bitmişti. Mermi bittiği için kendime ateş edemedim.

Hayatım karardı.Yaptırdığım ev bitinde gidip ailesinden isteyecektim. Ama onun başkasıyls sözlendiğini öğrenince çılgına döndüm.Pişmanım’’ diye konuştuğu ifade edildi.

Mahkemede ‘pişman ‘ olduğunu belirten Mustafa Yazıcı, tutuklanarak Metris Cezaevi’ne gönderildi.

Felat BOZARSLAN/İSTANBUL (DHA)

2