Yaşam En tuhaf seks oyuncakları

En tuhaf seks oyuncakları

Paylaş
En tuhaf seks oyuncakları

Teknolojinin gelişimiyle birlikte seks oyuncakları üretenler de tasarım ve işlev konusunda sınır tanımıyor

Süper gerçekçi Japon şişme bebekler. Orient Industries tarafından üretilen bebekler Japonya'da büyük ilgi görüyor. Saçları ve yüz ifadeleri farklılık gösteren bebekler su geçirmiyor.

Seks oyuncakları şirketi Gigimodo tarafından üretilen 'yapay kızlık zarı' bir paket olarak satılıyor ve içinde kan görünümlü kırmızı sıvı var.

Obama vibratörleri, iki çeşit olarak satılıyor.

Paketlenmekten haz duyanlar için, komple vücut paketi.

Sola adlı vibratör güneş enerjisiyle çalışıyor, böylece gezegeni de koruyor.

Bilgisayarla kontrol edilen bu 'uyarma' aracı, 'özel olarak kodlanmış içeriği' kullanarak bir tür gerçekçi, sanal bir dokunma hissi sağlıyor. Alet, hareketi taklit ediyor, sıcaklığı ayarlıyor.

Hello Kitty delisi kadınlar malum. Esasen boyun masajı için üretilen bu alete daha sonra vibratör işlevi görebilecek özellikler eklenmiş.

Belki tam olarak bir seks oyuncağı sayılmayabilir, ama duygusal erkekler için birebir! Dizlerine başınızı koyabilmeniz için mutlaka sevgiliniz olması gerekmiyor.

En azından Japonlar için bu böyle. Hizamakura dizüstü yastığı, kadın kucağı şeklinde yapılmış. İşin iyi tarafı istediğiniz her yere götürebilirsiniz!

Dünyanın en pahalı vibratörüyle tanışın. 18 karat altın kaplama vibratörün ağırlığı yaklaşık 142 gram ve uzunluğu 7 santimetre. İsveç'te Lelo tarafından üretilen ürünün piyasa fiyatı 1500 dolar.

Gazeteport

Haberin Devamı