Dünya En ünlü cani evleniyor!

En ünlü cani evleniyor!

Paylaş
En ünlü cani evleniyor!

Caniliğiyle ün salmış katil ve müzisyen Charles Manson evleniyor

California’daki Corcoran State Prison’da yaklaşık altı yıldır sık sık Manson’ı ziyaret eden 25 yaşındaki Star adlı genç kadın, Rolling Stone’a verdiği röportajda Charles Manson’la evleneceklerini açıkladı.

Kendi ismi yerine Charles Manson’ın ona verdiği Star ismini kullanan gelin adayı, 19 yaşında evini terk edip Manson’ın kaldığı hapishaneye yakın bir yere yerleşmiş. Hapishaneye sık sık ziyaretlerde bulunan Star, Manson’ın alnındaki Swastika işaretine ithafen kendi alnına bir çarpı işareti kazımış. Rolling Stone’a verdiği röportajda insanların kendisinin delirdiğini düşündüğünü dile getirse de Manson’a büyük bir tutkuyla bağlı olduğunu söylüyor. İlk fırsatta evleneceklerini ve bunu söz konusu röportajda Manson’ın isteği doğrultusunda dile getirdiğini söyleyen Star, röportajda Manson’dan ‘kocam’ diye söz ediyor.

Haberin Devamı

ÜNLÜ YÖNETMENİN HAMİLE KARISINI ÖLDÜRDÜ

1967 yılında etrafına topladığı kişilerle bir "aile" oluşturarak Los Angeles'ta bir çiftliğe yerleşen Charles Manson, bu çiftlikte geliştirdiği "teorilerle" yönlendirdiği müritlerinden beş kişi ile birlikte, ünlü yönetmen Roman Polanski'nin hamile eşi Sharon Tate, Abigail Folger, Polonyalı oyuncu Wojciech Frykowski, erkek kuaförü Jay Sebring ve lise mezunu bir genç olan Steven Parent'i vahşice öldürmüştü.