Spor Endonezya, Fatih Terim'i istiyor

Endonezya, Fatih Terim'i istiyor

Paylaş
Endonezya, Fatih Terim'i istiyor

Endonezya Cumhurbaşkanı Yudhoyono, Başbakan Erdoğan'dan tecrübeli hocayı ikna konusunda yardım talep etti.

Endonezya Cumhurbaşkanı Susilo Bambang Yudhoyono, kafayı Galatasaray’ın ve Milli Takım’ın eski teknik direktörü Fatih Terim’e taktı.
Endonezya basınında çıkan haberlerde, Yudhoyono’nun 26-27 Haziran’da Kanada’da organize eden G-20 Zirvesi’nde konuyu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a açtığı ve Terim’i ikna konusunda yardım istediği belirtildi.

"GELSİN BİZİ DÜNYA TAKIMI YAPSIN"

Haberin Devamı

Habertürk gazetesinden Ulaş Gürşat'ın haberine göre, bu gelişmenin hemen ardından 30 Haziran’da Türkiye’ye gelen Endonezya Spor Bakanı Andi Mallarangeng, dün “Fatih Terim’le gayriresmi olarak görüştük ve Endonezya futbolunun gelişimi hakkında konuştuk” açıklamasını yaptı. Bakan açıklamasında Terim’i Endonezya’ya davet ettiklerini kaydederek, “Planımız sadece konuşup görüşmek. Eğer oyuncularımız onun gibi dünya çapında bir antrenör tarafından çalıştırılırsa motivasyonları artacaktır. Fatih Terim, takımları nasıl dünya seviyesine taşıdığını gösterdi. Gelsin bizi de dünya takımı yapsın” dedi.

Terim için futbol federasyonu başkanları Nurdin Halid’den de onay aldıklarını dile getiren Mallarangeng, deneyimli hocanın ismini netleştirmek için başta Galatasaray Başkanı Adnan Polat’la olmak üzere birçok isimle görüştüğünü de sözlerine ekledi.

Haberin Devamı