Mine Ayman Enerji dolu bir hafta
HABERİ PAYLAŞ

Enerji dolu bir hafta

Merhaba, haftaya Yay burcunun pozitif ve meraklı ruh hali ile enerji dolu bir başlangıç yapabiliriz. Merkür ve Satürn gezegenleri geri hareketlerine devam ettiği için, herhangi bir alanda yeni bir başlangıç yapmamanızı ve sadece var olan işlerinizi sürdürmenizi öneririm. Ancak eskiden yaptığınız bir iş ya da tamamlayamadığınız bir eğitim yeniden karşınıza gelirse yeni bir başlangıç yapmanız faydalı olabilir. İsteklerinizin gerçekleşeceği mucizelerle dolu bir hafta yaşamanızı diliyorum.

4 Mart Pazartesi & 5 Mart Salı; Ay Yay burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Yay, Aslan ve Koç olanlar kendilerini daha keyifli v enerji dolu hissedebilirler. Meraklı ve öğrenmeye açık olacağımız bu günlerde özellikle din, felsefe ya da astroloji konularında araştırmalar yapabiliriz. Eğitimle ilgili konularda da gelişmeler yaşayabilir, özellikle yarım bıraktığımız bir eğitimi yeniden almaya karar verebiliriz. Sporla ilgili konular da ön plana çıkabilir, yarım bıraktığınız bir spor ya da hobi varsa geçmişe özlem duyup bugünlerde yeniden başlama kararı alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Ay Yay’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Gevezelik.

*Sorumsuzluk.

*Sinirlilik ve kavgacılık.

*Aşırı spor ve bedeni yormak.

Bu hafta, Pazartesi ve Salı günleri “mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Yay’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

6 Mart Çarşamba & 7 Mart Perşembe; Ay Oğlak burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Oğlak, Boğa ve Başak olanlar kendilerini daha güçlü hissedebilirler ve dikkat çekebilirler. Ay Oğlak burcundayken iş hayatımız çok önemli olur, çalışkanlığınızla ve hırsınızla dikkat çekebilir ve başarılı işler yapabilirsiniz. Parasal konuların da ön plana çıkacağı bu günlerde paranızı doğru kullanabilir ve geleceğe yatırım yapabilirsiniz. Merkür gezegeninin geri hareketinin devam ettiğini unutmamalı ve yeni bir yatırım yapmadan önce iyice araştırmalı ve atacağımız imzalara çok dikkat etmeliyiz!

Ay Oğlak’tayken dikkat edilecek durumlar;

Haberin Devamı

*İnatçılık.

*Kıskançlık.

*Karamsarlık.

*İşkoliklik.

Bu hafta, Çarşamba ve Perşembe günleri gece mavisi olarak da bilinen “çivit mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokalım. Ay Oğlak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

8 Mart Cuma & 9 Mart Cumartesi; Ay Kova burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Kova, İkizler ve Terazi olanlar kendilerini çok daha özgür ve keyifli hissedebilirler. Ay Kova burcundayken ruh halimiz asi ve huysuz olabilir, kafamıza buyruk davranabilir ve özgürlüğümüze engel olan herkese ve her şeye savaş açabiliriz. Kafamızın çok iyi çalışacağı bu günlerde yeni fikirler üretebilir ve çok yaratıcı olabiliriz. Özellikle teknolojiyle ve gelecekle ilgili konular ilgimizi çok çekebilir. Merkür geri hareket ettiği için yeni teknolojik bir ürün almamak faydalı olacaktır. İlle almanız gerekiyorsa sağlam olduğunu iyice kontrol etmelisiniz!
Ay Kova’dayken dikkat edilecek durumlar;

Haberin Devamı

*Güneş yanıkları ya da rüzgar çarpması.

*Aşırı yürüyüş.

*İştah ve kilo artışı.

*Tartışmalar.

Bu hafta, Cuma ve Cumartesi günleri “mor” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Kova’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder