Türkiye (Son Dakika) Engelli kızının önünde otobüs kartı dayağı!

Engelli kızının önünde otobüs kartı dayağı!

Paylaş
Engelli kızının önünde otobüs kartı dayağı!

Kayseri'de engelli kızı Zeliha Demirci'nin indirimli ulaşım kartının süresinin dolduğunu söyleyen şoför ile tartışan Hasan Demirci, Otobüs Hareket Amirliği'nde dövülerek hastanelik edildi

Melikgazi ilçesi Kiçikapı semtindeki halk otobüslerinin son durağında dün gece Hasan Demirci, engelli kızı Zeliha Demirci ile otobüse binmek istedi. Hasan Demirci’ye, kıza ait indirimli engelli kartının süresinin dolduğu ve geçersiz olduğu söylendi. Yeni kart çıkarmak için başvurduklarını belirten ve kızıyla otobüse binmekte ısrar eden baba, İddiaya göre otobüsün şöförü ve 4 arkadaşı tarafından, çıkan tartışma sonrası dövüldü.

Haberin Devamı

112 ekiplerince Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan baba Hasan Demirci şunları anlattı:

''ENGELLİ KIZIMIN YANINDA BENİ DÖVDÜLER''

"Keçikapı Otobüs İşletmesi’nde 5 kişi üzerime yürüyüp beni dövdüler. Hepsinden davacıyım. Engelli babası olarak, kızımın otobüs biniş kartını elimden alıp beni yumrukladılar. ’Bu kart geçersiz’ dediklerinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan yeni kart için başvurduğumu söylediğim halde beni kızımın yanında dövdüler."

Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen Hasan Demirci, Polis Merkezine giderek, kendisini dövdüğünü idda ettiği kişilerden şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

DHA