Kültür - Sanat Engin Akyürek'in Çocuklar Sana Emanet filmi fragmanı çıktı
Paylaş
Engin Akyürek'in Çocuklar Sana Emanet filmi fragmanı çıktı

Engin Akyürek'in başrolünde rol aldığı Çocuklar Sana Emanet filminin fragmanı yayınlandı. Bir Çağan Irmak filmi olan Çocuklar Sana Emanet'te şu sıralar Cansu Dere ile aşk yaşadığı söylenilen Engin Akyürek'in olması hayranları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Çocuklar Sana Emanet filminin fragmanı yayınlandı. Engin Akyürek'in başrolünde olduğu Çocuklar Sana Emanet'in konusu sinemaseverlerini heyecanlandırdı. Başrolünü Engin Akyürek'in aldığı gerilim- dram türündeki filmde Hilal Altınbilek, Şerif Sezer, Birsen Dürülü ve Osman Alkaş gibi usta oyuncular da yer alıyor. Yapımcılığını Şükrü Avşar'ın yaptığı, senaryosununda Çağan Irmak'ın ele aldığı Çocuklar Sana Emanet filmi konusuyla ve oyuncularıyla daha vizyona girmeden heyecanlandırdı.

ENGİN AKYÜREK


Engin Akyürek’in hayat verdiği Kerem adlı karakterin başından geçen travmatik kaza sonrasında geldiği kasabada karşı karşıya kaldığı sıra dışı olayların anlatıldığı ‘Çocuklar Sana Emanet’, bol sürprizli kurgusuyla izleyicileri sürüklemeyi hedefliyor.



Engin Akyürek, 12 Ekim 1981 tarihinde Ankara' da doğmuştur. Aslen Erzincan – Tercanlıdır. Babası memur, annesi ise ev hanımıdır. Engin Akyürek'in kendisinden küçük bir de erkek kardeşi var. Çocukluk dönemlerinde futbol oynayan Engin Akyürek'in hayalinde futbolcu olmak varmış. Engin Akyürek, fanatik Beşiktaş taraftarıdır. Liseyi okuduktan sonra Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Bölümününden mezun olmuştur. Engin Akyürek, üniversite yıllarında tiyatro ile ilgilenip, birçok oyunda rol almıştır. 2004 yılında"Türkiye'nin Yıldızları" yarışmasına katılan Engin Akyürek, yarışmada birinci olup sanat dünyasına adım atmıştır. Bu yarışma, hayatının dönüm noktası olmuş ve oyunculuk camiasına girmesine etken olmuştur. Yarışma sonrası kendisine dizi teklifleri geldi. "Yabancı Damat" adlı dizide Kadir rolünü üstlenerek ilk oyunculuk deneyimini kazanmış oldu. Üstün başarısı ve yakışıklılığıyla kendisine hayran kitlesi oluşturdu. En büyük çıkışı Fatmagül'ün Suç Ne? adlı dizisindeki Kerem rolüyle yaptı.


ÇOCUKLAR SANA EMANET KONUSU

Bir trafik kazasının travmasını atlatmaya çalışan iç mimar Kerem’in şifacı bir kadın ve köylülerle geçirdiği arınma süreci anlatılıyor. Çağan Irmak yeni filmini şu sözlerle anlattı: “Kendi kötülüğümüzü başkasının gözüyle görebilsek nasıl olurdu? Tüm istediğimiz zincirlerimizden kurtulmak belki de; kimseye zarar vermeden, bizi sınırlandıran, bizi yok eden tüm zincirlerden kurtulmak. Yaralayan da iyileştiren de bir insanın dokunuşu ise eğer, daha güzel bir dünya mümkün.”

Haberin Devamı