Türkiye (Son Dakika) 'Enişteme iftira attım' diyen kıza cinsel istismar

'Enişteme iftira attım' diyen kıza cinsel istismar

Paylaş
'Enişteme iftira attım' diyen kıza cinsel istismar

İzmir'de eniştesinin cinsel istismarına uğradığını, sonra da iftira attığını söyleyen genç kızın bir başkası tarafından cinsel istismara uğradığı iddia edildi

İzmir'in Torbalı ilçesinde eniştesinin cinsel istismarına uğradığını iddia ederek 15 yıl ceza almasını sağlayan ardından da uyuşturucunun etkisiyle iftira attığını söyleyen uyuşturucu bağımlısı 15 yaşındaki Ö.A.'nın, H.B.'nin cinsel istismarına uğradığı iddia edildi.

BU KEZ İFTİRA DEĞİL


Habertürk'ün haberine göre 3 defa uyuşturucu komasına giren, 2 kez de intihara teşebbüs eden genç kız, bir kez yurttan, 2 kez de tedavi gördüğü hastaneden kaçtı. Bağımlı genç kız Ö.A.'ya cinsel istismarda bulunduğu belirtilen 21 yaşındaki H.B.'den aile şikayetçi oldu. Adli Tıp raporunda cinsel istismar bulgusu bulunan Ö.A., ailesine teslim edildi. H.B., tutuklanarak cezaevine gönderildi.


"ARTIK TUTAMIYORUZ, KIZIMI KURTARIN"


Anne Gülcan A., kızının kurtarılmasını istiyor: "Okul hayatı bitti ve kendisine de sürekli zarar veriyor. Artık evde de tutamıyorum uyuşturucu almak için kaçıyor. En sonunda tecavüze uğradı. Devlet kızımı uyuşturucu batağından kurtarsın. Artık tutamıyoruz. Ne olur kızımı kurtarın."


"YİNE KAÇARIM"


Uyuşturucu batağına saplanan Ö.A. da "Kendime hakim olamıyorum. Yine gitsem yine kaçarım" dedi.

Haberin Devamı