Magazin Erbil, Akmerkez'de kiminle kavga etti?

Erbil, Akmerkez'de kiminle kavga etti?

Paylaş
Erbil, Akmerkez'de kiminle kavga etti?

İş görüşmesi için Akmerkez'in içindeki Home Store'da oturan Mehmet Ali Erbil'in üzerine Sabah magazin muhabiri Mustafa Deryahan yürüdü

Medyatava'nın haberine göre ikilinin husumetinin geçtiğimiz günlerde Deryahan'ın Erbil'i genç bir kızla fotoğrafını çekmesinden kaynaklanıyor. Bu fotoğrafı çekmesi üzerine Erbil, Sabah Magazin Müdürü Şengül Balıksırtı'nı arayarak fotoğrafın yayınlanmasını engellemişti.

Haberin Devamı

BOĞAZINA SARILDI

Daha sonra da muhabir Mustafa Deryahan'ı arayan Mehmet Ali Erbil'in ağza alınmayacak küfürler savurararak, Deryahan'ı tehdit ettiği söyleniyor. Deryahan da bu küfürlere "İlk gördüğüm yerde sana gününü göstereceğim" diyerek karşılık veriyor. Bu gerilimin üzerinden üç-dört gün geçmeden dün öğleden sonra ikili Akmerkez'de karşı karşıya geldi.

Erbil'in Home Store'un önünde oturduğunu öğrenen Deryahan, doğrudan aşağı kata indi ve "Sen bana nasıl küfür edersin" diyerek Erbil'in boğazına sarıldı. Erbil'in karşılık vermesi üzerine taraflar arasında itiş kakış yaşanmaya başlandı. Erbil'in masasında oturan Stelyo Pipis araya girerek kavganın büyümesini önledi.

GÜVENLİK GÖREVLİLERİ AYIRDI

Haberin Devamı

Pipis, Erbil'i Home Store'un içine gönderirken araya diğer güvenlik görevlileri de girerek kavgayı ayırdı. Erbil ve Mustafa Deryahan'ın boğaz boğaza, küfürler eşliğindeki kavgası daha fazla büyümeden önlendi. Erbil'in Deryahan hakkında suç duyurusunda bulunarak, dava açacağı öğrenildi.