Gündem Erciyes Üniversitesi 2 bin 500 TL maaşla model arıyor

Erciyes Üniversitesi 2 bin 500 TL maaşla model arıyor

Paylaş
Erciyes Üniversitesi 2 bin 500 TL maaşla model arıyor

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi'ne canlı model alınacak. Görev yapacak canlı modelin uzun süreli hareketsiz duruşa elverişli ve dayanıklı olması isteniyor. Sözleşmeli olarak işe alınacak 3 kadın ve 3 erkek modele ayda 2 bin 500 lira maaş ödenecek

Fakülte bünyesinde eğitim ve sanatsal çalışmalarda görevlendirilecek 6 canlı model için aranan şartlar "www.erciyes.edu.tr" adresi ve sosyal medya aracılığıyla duyuruldu. Modellerin ideal vücut ölçülerine sahip, uzun süreli hareketsiz durmaya sağlığının elverişli ve dayanıklı olması gerekiyor. Modellerde karakteristik yüz ve vücut hatları da aranan özellikler arasında.

Adaylarda istenen diğer şartlar ise şöyle sıralanıyor:

"En az lise mezunu olmak, kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, taksirli suçlar hariç, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis cezası veya affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlar, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, sahtecilik, dolandırıcılık, inancı kötüye kullanma, yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, devlet sırlarını açığa vurma suçlarından hükümlü bulunmamak. Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak, 657 Sayılı Kanun'un 53. Madde hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli veya yaşlılık aylığı almamak."