Gündem Erdal Şafak'ın plazması bulundu

Erdal Şafak'ın plazması bulundu

Paylaş
Erdal Şafak'ın plazması bulundu

Erdal Şafak'ın plazması bulundu

İstanbul’un çeşitli ilçelerinde 4 eve girerek hırsızlık yaptıkları ve evden anahtarlarını aldıkları otomobilleri çaldıkları iddia edilen 2 kişi yakalandı.
Alınan bilgiye göre, Fatih’te devriye gezen İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı bir polis ekibi, daha önceden sabıkaları bulunduğu için tanıdıkları İhsan Ş. (27) ve Cengiz Y’yi (25) izlemeye aldı. Bir süre izledikleri iki kişinin bir bekar evine girdiğini belirleyen polis, mahkemeden alınan izinle eve operasyon düzenledi.

Haberin Devamı

Şüphelileri gözaltına alan polis, aynı evde 10 Şubat 2010 tarihinde Bahçeşehir’de çalınan bir otomobile ait anahtar ile çalıntı olduğu belirlenen bir plazma televizyon ele geçirdi.

Yapılan soruşturma sonucu bu kişilerin, 1 Şubat 2010 tarihinde Sabah gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak’ın Bahçeşehir’deki evinden bir adet laptop ve cep telefonu ile bir adet plazma televizyonun çalınması, 5 Mayıs 2009 tarihinde Sarıyer’in Tarabya semtinde Kemal K’nın evinin soyulması ve otomobilinin çalınması, 10 Şubat 2010 tarihinde Bahçeşehir’de Mehmet Ali B’nin evinin soyulması ve otomobilinin çalınması ile yine aynı gün Beşiktaş’ta İffet A’nın evinin soyulması olaylarına karıştıkları belirlendi.

Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, daha sonra adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı