Magazin Erdinç'in durumuna üzüldüm

Erdinç'in durumuna üzüldüm

Paylaş
Erdinç'in durumuna üzüldüm

İşadamı Erdinç Acar'dan boşanan Hande Demir, eski evliliğini anlattı ve bir dönem adı Ece Erken'le anılan Acar'ın ilişkileri için yorum yaptı: Erdinç'in üç günlük aşkları beni ilgilendirmez

29Nisan'da eşi Erdinç Acar'dan boşanan ve oğlu Aslan'la kendine yeni bir yaşam kuran Demir, boşandıktan sonra Şamdan Plus dergisine konuştu; evliğini ve geleceğe dönük planlarını anlattı. Demir, Acar'la barıştığı yönündeki haberlere de açıklık getirdi.

Eski eşiniz Erdinç Acar ile olan evliliğinizden biraz bahseder misiniz?

Haberin Devamı

Erdinç'le 2003'te arkadaş ortamında tanıştık. Tanışmamızın ardından, kendisinin aylar süren çabaları sonucunda ilişki yaşamaya başladık. Üç yıl sonunda da ailelerimize dahi haber vermeden sürpriz bir şekilde evlendik. Evlilik hikayemiz çok komik... 2006'da birkaç arkadaşımızla gittiğimiz Las Vegas'ta bu kararı aldık ve hemen uyguladık. Kimseye haber vermeden orada nikah kıydık. Erdinç damatlıkla, ben gelinlikle sabaha kadar Las Vegas'taki bütün eğlence merkezlerini ve kumarhaneleri gezdik. Ertesi gün ailelerimizi arayıp evlendiğimizi söylediğimizde herkes çok şaşırdı. Ama böyle evlenmek hayalimdi.

Neden boşandınız peki?

Dört yıl süren çok güzel bir evlilik yaşadık. Her evlilikte iniş çıkışlar olur, bizde de oldu. Biz ilk problemde boşanma kararı almadık. Eşim çok iyi bir insan, hâlâ seviyorum ama ona karşı olan sevgimin boyutu değişti. Her şeyi hızlı tükettik. Galiba bir şeyler bitti. Evliliğimiz kurtarmak için çok çaba gösterdik ama olmadı. Anlaşarak, saygı çerçevesinde ayrıldık. Boşansak da ömrümüzün sonuna kadar ben Aslan'ın annesi, Erdinç de babası olacak.

MADDİ BİR TALEBİM OLMADI

Haberin Devamı

Bu karara oğlunuz ne tepki verdi?

Boşanmalarda asıl çocuklar zarar görüyor. Suçu kendilerinde aradıkları bile oluyor. Ben de boşanmış bir ailenin çocuğuyum. Kolay bir karar değildi. Aslan'ı pedagoga götürdüm ve yardım aldım. Yaşı küçük olduğu için o dönemlerde algılamıyordu, şimdilerde olayın farkında ve tekrar bir araya gelmemizi istiyor. Hayatta tek elimi kolumu bağlayan konu bu. Oğlumun üzülmesine dayanamıyorum ama evli kalırsak daha da çok üzülebilirdi. Bunu da ona yapmak istemedim.

Ayrılırken Erdinç Acar'dan maddi bir talebiniz oldu mu?

Ben evliliği duygusal bağ üzerine kurdum. Maddi çıkar için kuranlar, basit insanlardır. Kendine güvensiz, hayatta tek kalmaktan, parasız kalmaktan korkan insanlardır. Kocalarını 'kredi kartı' olarak görürler. Boşanırken Erdinç'ten hiçbir talebim olmadı. Oğlum Aslan için de nafaka almıyorum. Biliyorum ki; Erdinç'ten böyle bir talebim olsaydı düşünmeden, ne istersem yapardı.

Erken yaşta evlilik sizi yordu mu?

Haberin Devamı

Yaşadıklarım ve evlilik beni olgunlaştırdı. Kendimi 26 değil, 45 yaşında hissediyorum.

Hayatınızda biri var mı şu sıralar?

Yok! Kendimi oğluma adadım. Onun yetişmesiyle ve eğitimiyle ilgileniyorum. Kendi kariyer planlamamı yapıyorum. Bu yoğunlukta uzun süre hayatımda kimsenin olmasını istemiyorum. Biraz dingin bir hayat sürmek istiyorum. Kendimi dinlemek istiyorum. Hayatıma girecek adamı seçerken de ince eleyip, sık dokuyacağım.

BABA PARASI YİYENİ İSTEMEM

Peki hayatınıza girecek kişiyi tarif eder misiniz?

Adam gibi adam olması gerekiyor. Çocuğum olduğunu bilmeli ve kesinlikle öyle bir anlayışa sahip olmalı. Piyasadaki baba parası yiyen, gece kulüplerinde sabahlayan, magazine malzeme olan biri ile ilişki kurmam mümkün değil...

Erdinç Bey ve siz artık iki ayrı hayat yaşıyorsunuz. İlişkileriniz nasıl olmalı?

Genç insanlarız, sevgilimiz olacak ama o sevgililer iyi ve kaliteli insanlar olmalı. Benim bundan sonra elinden tutacağım kişi ancak eşim olabilir. Erdinç için de aynı şeyleri temenni ediyorum.

Eski eşinizle tekrar bir araya gelme ihtimaliniz yok mu?

Haberin Devamı

İhtimal yok denecek kadar az. Çıkan haberler de olan ihtimali yok etti. Büyük konuşmak istemem çünkü oğlumu düşünüyorum. Erdinç kaliteli bir hayatı devam ettirirse bir ihtimal...

BABAMI AFFETMİYORUM BARIŞMAK İSTEMİYORUM

Babanız Teoman Demir, 2007'de vefat eden kuzeni Yavuz Demir'in Rus eşi Anna Demir ile aşk yaşadı ve evlendi. Bu aşkı ilk duyduğunuzda tepkiniz ne oldu?

Doğum yaptığımın ertesi günü, en mutlu günümde ve duygularımın en yoğun olduğu zamanda bu haberle güne başladım. İnanamadım. Babam "Beni anlamaya çalış, beni yargılama. Onu çok seviyorum" dedi. Bu benim kabullenemediğim bir şey. Gerçi artık bir üvey kardeşim bile oldu. Babamla görüşmüyorum fakat küçük kardeşim Mia'yı görmeye gidiyorum. Ama babamı kesinlikle affetmiyorum, barışmak istemiyorum.

Babanızın eşiyle ilişkisi ne durumda peki?

Üç yıldır birliktelerdi, Mia doğduğu zaman evlendiler. Bir senedir de evliler. Kendi düzenlerinde ve kendilerince mutlular. Babamın sahibi olduğu Kemer Country'deki evde oturuyorlar.

Teoman Bey'in iflasın eşiğine geldiği konuşuluyor. Babanıza maddi anlamda yardımda bulunuyor musunuz?

Haberin Devamı

Evet, zor bir dönemden geçiyor. Bunlar özel konular, konuşmak istemiyorum ama babam beni büyütüp yetiştiren bir insan. Görüşmeme rağmen evlatlık görevimi yerine getirdim.

ÜÇ GÜNLÜK AŞKLARI BENİ İLGİLENDİRMEZ

Ayrıldıktan sonra eski eşinizin adı sunucu Ece Erken ile anıldı. Erdinç Bey'in onun için 26 bin Euro'luk saatini denize attığı ve adını dağlara yazdırdığı haberleri gündemden düşmedi. Bu haberler sizi etkiledi mi?

Erdinç normalde bu tarz ilişkiler yaşayacak, bu tarz olaylarla gündeme gelecek biri değil. Boş anına geldi galiba. Onun bu durumlara düşmesine üzüldüm. Neticede sağlıklı insanlarız, tabii ki sevgilimiz olacak. Fakat bunun düzeyli bir ilişki olması lazım. Ayrıca ben yetişkinim, bunu göğüsleyebilirim ama Aslan için zor bir durum... Babasının bu haberlerle gündeme gelmesi hiç hoş değil.

Erdinç Bey'le bunu konuştunuz mu?

Beni arayıp bunların yalan olduğunu söyledi. Bana açıklama yapmak zorunda olmadığını ve sevgilimizin olabileceğini söyledim. Kendisini, "Beni ilgilendirmiyor ama oğlumuz için bu şekilde gündeme gelmemen gerekiyor" diye uyardım. Benim için Erdinç'in hayatına kimin girdiği önemli değil. 3-5 günlük gönül ilişkileri ile ilgili yorum yapmam. Ama ilişkisi ciddi olursa, oğlum için hanımefendiyi karşıma alıp konuşmak ve tanımak isterim.