Siyaset Erdoğan afişine "Bahçeli" ayarı
Paylaş
Erdoğan afişine "Bahçeli" ayarı

Başbakan Erdoğan'ın Osmaniye'de konuşacağı miting alanı ile ilgili duyuru afişlerinde yer alan 'Bahçelievler Bulvarı' yazısının 'evler' bölümü silinerek, 'Bahçeli Bulvarı' haline dönüştürüldü.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Osmaniye’de konuşacağı miting alanı ile ilgili duyuru afişlerinde yer alan ’Bahçelievler Bulvarı’ yazısının ’evler’ bölümü silinerek, ’Bahçeli Bulvarı’ haline dönüştürüldü.

Haberin Devamı

Başbakan Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin memleketinde, onun adını taşıyan ’Devlet Bahçeli Bulvarı’nda 5 Mayıs’ta seçmenlerine seslenecek. Bahçeli’nin adını taşıyan bulvarı adres olarak billboardlarda göstermek istemediği ileri sürülen AK Parti yöneticileri buldukları formül ile ’Devlet Bahçeli Bulvarı’ yerine ’Bahçelievler Bulvarı’ yazılı afişleri astı. Ancak bu durum tepkilere neden oldu. AK Parti yönetimi durumu ’matbaa’ hatası olarak değerlendirirken, bu gece kentteki billboardlarda asılı 100 afişteki adres bölümündeki ’Bahçelievler Bulvarı’ yazısının ’evler’ bölümü silinerek, ’Bahçeli Bulvarı’ haline dönüştürüldü.

Ak Parti yönetimi daha önceki yerel seçimlerde yine ’Devlet Bahçeli Bulvarı’ yerine miting alanını gösteren adres olarak ’Alibeyli Camii Civarı Çukurova Hastanesi önü’ olarak yazmıştı.

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)