Siyaset Erdoğan Ankara'da konuştu!
Paylaş
Erdoğan Ankara'da konuştu!

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ankara mitinginde halka seslendi

İşte satır başları...

Haberin Devamı

-Artık 80 vilayete elini uzattığın için seninle iftihar ediyoruz Ankara. Mazlumlara umut ışığı olduğun için seninle iftihar ediyoruz. Ankara sen Gazze'nin yanında dimdik duruyorusun. Sen Türkmen kardeşlerine güç veriyorsun. -Pazar günü milletimiz sanığa gidiyor Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'nı millet tayin ediyor.

SÜRGÜN ARTIK SONA ERİYOR

-1950'de DP seçimi kazanınca Ankaralılar meclis binasının önüne akın ettiler. mMrhum Menderes ve arkadaşlarının ilk işleri 'Egemenlik ulusundur' levhasını meclisin duvarına asmak oldu. Merhum Menderes geldi milletle meclisi kucaklaştırdı. 10 Ağustos'ta Çankaya ile milet arasındaki bütün engeller kalkıyor. 10 Ağustos'ta millet bir kez daha Çankaya ile kucaklaşıyor. Yeni reklam filmimizi seyrettiniz mi? Güzel mi? Sürgün artık sona eriyor. Aşık ile maşuk artık buluşuyor. Millet sahibi olduğu yıldızı ehline teslim ediyor.

Haberin Devamı

MHP RAHATSIZ OLDU

-Bu gördüğünüz film MHP'lileri rahatsız etti. Neden biliyor musunuz? Ezan varmış seccade varmış. YSK'ya MHP şikayet etti. YSK oy çokluğuyla onların istediği gibi karar verdi. Verdiniz de ne oldu? Hadi gel şimdi beni sustur. Bu benim İstiklal Maşım ya. Bu MHP'nin bilyaları dağıldı. Kılıçdaroğlu'nun peşine takılırsan bu olur. -Halkın rızası hakkın rızası. Mesele bu. -Türkiye'yi büyütmek yerine halkın diliyle inancıyla kültürüyle uğraştılar. Milletin ekmeğiyle uğraştılar. Biz 3 Kasım 2002'de buna son verdik. Yasaklara yoksulluğa savaş açtık. Bu Kılıçdaroğlu denilen zavallı, siyasette hala çırak bile olamadı. Bu zavallı hala edep dışı konuşmalar yaparak hayasızca bazı hakaretler yapıyor. -Çok çalışacağız inşallah Pazar akşamı balkon konuşmasını sizlerle buluşarak yapalım.

DEMOKRASİ TOKADINI ATALIM

-Pazar günü sandıkta demokratik tokadı atalım. -Kılıçdaroğlu rahatsız olmuş. Alevi vatandaşım rahatsızdı onun önünü açtık. Ben Aleviyim de milleti aldatmayalım. Ben de sünniyim. Biz bunu tesis ettiğimiz için Türkiye ekonomisi büyüdü. Ey MHP bankaları boşalttın. Geldik şimdi Ziraat bankası güçlendi. Yolsuzlukların olduğu bir Türkiye'de bunlar olabilir miydi? -MB'yi boşalttılar. Ey Bahçeli kime ne anlatıyorsun? -Ankara hızlı trenin başkenti oldu. Ankara savunma sanayinin merkezi oldu uzay ve uydu sanayinin merkezi oldu.

Haberin Devamı

MUHALEFETİ DE DÖNÜŞTÜRDÜK

-Bakın şimdi CHP ne yaptı? CHP genel müdürü gittiği yerlerde kitaptan peygamberden bahsediyor. O da alıştı bu işlere. Öbür taraftan HDP'nin adayı bayrak, vatan, cami demeye başladı. Baktım ki hutbelerden de bahsediyor. Bak neleri takip etmeye başladı. Senin camiyle işin var mı ya? Sipariş bunlar. Biz sadece Türkiye'yi değil muhalefeti dahi dönüştürdük. Muhalefetin ne kadar içler acısı bir halde olduğunu sizler görüyorsunuz. Pensilvanya dengesini yitirdi beddua üzerinde beddua ediyor. CHP artık umudunu kesti. Çıkıyor bir tane aşağılık kadın müslümanlara hakaret ediyor bunda ses yok. Sen kimsin? Sen nasıl olur da böyle bir ülkede müslümanlardan başka bir şey mi bekliyorsun diyeceksin. 30 mart'ta Ankara'da ortak aday çıkardılar derslerini aldılar. Hala kendine gelebilmiş değil. 10 Ağustos'ta da ortak aday aynı olacak.

Haberin Devamı

KILIÇDAROĞLU'NU KORUMAKTAN VAZGEÇ

-Kılıçdaroğlu'nu başa nası getirdiler? Kaset kaset. Hala Baykal ortaya çıkarmalıdır diyor. Git sen çıkar ya. Sen kalkıp da Kılıçdaroğlu'nu korumaktan vazgeç. Maalesef Kılıçdaroğlu Bahçeli Pensilvanya oyununa geldikleri halde akıllanmadılar. Ortak aday ne yapıyor? -Bu ortak aday 2-3 önce ortaya çıkmış olsaydı daha iyi olurdu. Her gün gaf.