Gündem Erdoğan: Biz hazırız, onlar birbirine girdi

Erdoğan: Biz hazırız, onlar birbirine girdi

Paylaş
Erdoğan: Biz hazırız, onlar birbirine girdi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul Kadın Kolları Kongresi'nde konuştu. Erdoğan, "Biz seçime hazırız, muhalefet ise daha adayını bile belirleyemedi, birbirlerine girdiler. Ne yaptıkları, ne yapacakları belli değil" dedi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul İl Kadın Kolları Kongresi'nde açıklamalarda bulundu.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satır başları:

İstanbul öyle bir şehir ki, bu şehir bizim vatanımız dediğimiz bir şehir. Sadece kıtaların değil, kültürlerin bu şehre kattığı vizyon hiçbir maddi karşılıkla ödenemez. Sizler işte böyle bir şehrin hanımefendileri olarak hem şanslısınız hem de büyük bir sorumluluk sahibisiniz.

Yeni sistemde 600'e çıkan vekillerimizin 98 tanesini tek başına İstanbul seçiyor. İstanbul'da iddia ve güç sahibi değilseniz, Türkiye'de güç sahibi olmanı neredeyse imkansız hale geliyor. İstanbul yaklaşık 9.5 milyonluk seçmeni ile 24 Haziran'ın belirleyicisi olacak. İstanbul ne der ise, Türkiye onu der. Şimdi yeni bir yoldayız. Referandum yüzde 48,6 evet oyu çıktı. Yüzde 48,6 önemli bir başarı ancak AK Parti için hedef daha yüksektir. Ben bu oyların üzerine 1 - 1.5 milyon koyabileceğimize inanıyorum. Sizlerin çabası İstanbul ve Türkiye'nin kazanılmasında hayati öneme sahiptir.

24 HAZİRAN'DA TARİH YAZMAYA HAZIR MIYIZ?


İstanbul'da AK Parti'nin çıtası yüksektir. Unutmayınız İstanbul sadece İstanbul değildir, İstanbul Türkiye'dir, İstanbul dünyadır. İstanbul adeta 81 ilin bayraklarının dalgalandığı bir şehirdir. 24 Haziran'da İstanbul'da tarih yazmaya hazır mıyız Kadınlarımızı AK Parti saflarında daha aktif şekilde yer almaya davet ediyorum.

"CHP DEMEK TEZEK DEMEKTİR"


Sen benim vatandaşımı tezekten kurtarıyor musun? Çünkü CHP demek tezek demektir. Benim Erzincan Refahiye'deki bacım tuşa basıyor sıcak su geliyor. Benim 81 ilde bütün halkım batı ne yapıyorsa onu yapıyor. Ve onları da geçeceğiz. Şehrin yeşil alanlarını çoğalttık, neden modern bir şehir. İstanbul'da bugün üniversiteli sayısı 890 bini aştı. İstanbul'a yaptığımız hizmetler yetmiyor. Bunun kısa bir özetini yaptık. Kampanya süresinde animasyonlarla bunu daha net anlatacağız. 54 günde girilmedik sokak kalmayacak. Yaptıklarımızı her fırsatta, her yerde vatandaşımıza anlatmanızı rica ediyorum. Muhalefetin yaptığı bir şey yok. Bu yüzden neyi yaptığını söyleyecek, böyle bir şey yok.

KONGRE ÖNCESİ ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR


Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul Kadın Kolları Kongresi öncesinde konuştu. Erdoğan, "Biz seçime hazırız, muhalefet ise daha adayını bile belirleyemedi, birbirlerine girdiler. Ne yaptıkları, ne yapacakları belli değil" dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

AK Parti İstanbul İl Teşkilatımızın 5.Kongresinde siz değerli kardeşlerimi selamlıyorum. Günümüzü kutluyorum. Şimdi sizler burda toplandınız. Sizlerin böyle toplandığını görünce selamlamadan geçemedim. Bu seçimler bir kırılma noktasıdır. Türkiye yeni bir döneme giriyor.


6 MAYIS'TA MANİFESTOMUZU AÇIKLAYACAĞIZ


6 Mayıs'ta İstanbul İl Kongremizde manifestomuzu açıklayacağız. Aday tanıtım toplantısında ise seçim beyannamemizi. 81 milyon biz tek milletiz. Rabbim bizi böyle yarattı. Biz yaradılanı yaradandan ötürü sevdik. Bu ülkede 81 milyon bizim kardeşimizdir. Şu parti Kürtlerin partisi falan yok. Herkesin tedir eyvallah.

24 HAZİRAN SANDIKTA DEMOKRATİK TOKADIN VURULDUĞU GÜN OLACAK


Çukurlar, hendekler açtılar. Onlarla kol kola gezenler oldu. Adalet yürüyüşü dedikleri yürüşte onlarla kol kola oldular. 24 Haziran sandıkta demokratik tokadın vurulduğu gün olacak.