Siyaset Erdoğan: Bize gaz vermeyin
Paylaş
Erdoğan: Bize gaz vermeyin

Başbakan Tayyip Erdoğan, medyada bazı köşe yazarlarının kendilerine gaz vermeye çalıştığını söyledi

Başbakan ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu.

Başbakan, grup toplantısında, tek parti diktası tartışmalarıyla ilgili konuşurken, CHP’ye seslenerek, “Ayıptır, ayıp! Önce aynaya bir bakın, aynada kimi göreceğiniz belli olur. Biz, talimatla gelmedik… Biz, sandıklardan geldik. Şurası da çok önemli, biz, gizli tasniflerle gelmedik, benim vatandaşım çok iyi biliyor,” dedi.

Bazı köşe yazarlarına da yüklenen Başbakan, söz konusu köşe yazarlarının da, girilen süreçte kendilerine ‘gaz vermeye’ çalıştıklarını öne sürdü ve “Kimse bize gaz vermesin! Biz ne yaptığımızı gayet iyi biliyoruz. Ne zaman ne yapacağımızı da gayet iyi biliyoruz…

Eğer bugün köşenizde, bu tür yazıları rahatlıkla yazabiliyorsanız, şöyle insafa gelin de acaba 7 yıl önce bu yazıları niye yazamıyordunuz diye kendinize bir sorun… Bize gaz vermeye çalışmasınlar, önce yasaları iyi incelesinler, tahlil etsinler ve hukuk devleti içerisinde bu işlerin nasıl yürütüleceğini de gayet iyi görsünler. Biz öyle öfkeyle kalkıp zararla oturanlardan olmayacağız,” dedi.

"ÇETELERE KİMLERİN AVUKATLIK YAPTIĞI ÇOK AÇIK”

Dün yaptığı açıklamalara paralel olarak Başbakan, bugün de, Türkiye’de, tek parti zihniyetinin kime ait olduğunun, çetelere avukatlık yapanların kimler olduğunun çok açık olduğunu kaydetti.

Erdoğan, muhalefet milletvekillerinin, avukatlık için, Ergenekon davasının görülmekte olduğu Silivri’den hiç ayrılmadıklarını söyledi.

Haberin Devamı