Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, portresini çizen kıza sürpriz telefon

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, portresini çizen kıza sürpriz telefon

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, portresini çizen kıza sürpriz telefon

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisinin portre resmini çizen Gülşah Yağmur Yazıcı'ya teşekkür etti

Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşayan Gülşah Yağmur Yazıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın portresini çizerek, Twitter hesabından paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisinin karakalem resmini yapan engelli takipçisi Gülşah Yağmur Yazıcı'ya cevap verdi.




Erdoğan'ın Twitter hesabı olan "RT_Erdogan"ı da etiketleyen Yazıcı, paylaşımında, "Engellinin elinden bu kadar gelir. Cumhurbaşkanım resmimi görür inşallah. Sizi çok seviyorum." ifadelerine yer verdi.



'KÜLLİYE'DE MİSAFİR ETMEK İSTERİM'

Paylaşımı gören Cumhurbaşkanı Erdoğan da, Twitter hesabından Yazıcı'ya, "Çok teşekkür ederim Sevgili Gülşah. Emeğine sağlık. Senin gibi güzel yürekli bir kızımızı bir gün inşallah Külliye'de misafir etmek isterim." şeklinde yanıt verdi.


ERDOĞAN'DAN SÜRPRİZ TELEFON

Kocaeli'de oturan doğuştan Serebral Palsi hastası olan 22 yaşındaki Gülşah Yağmur Yazıcı bir gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmini çizdi. Gülşah, Cumhurbaşkanının kendisi ile konuşması üzerine büyük mutluluk yaşadı.

Sosyal medya hesabından genç kıza cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra aileyi telefonla arayarak sürpriz yaptı.

Cumhurbaşkanının kendisini aramasıyla şaşkına dönen Gülşah, gece mutluluktan uyuyamadı.


'Cumhurbaşkanının bizimle görüşeceğini söylediler'


Kızının bir an olsun yanından ayrılmayan 46 yaşındaki anne Sabahat Yazıcı, "Ben resmi çizerken gördüm. O gece bitirmiş. Gündüz hesabına koymuş. Tekrar bilgisayarına girdi. Geri döndüklerini görünce havalara uçtu. Cumhurbaşkanlığından aradılar resmi çok beğendiklerini söylediler. Cumhurbaşkanının bizimle görüşeceğini söylediler. Çok mutlu olduk. Çok başarılı bir kız. Bizi hep mutlu etti. Okul hayatını hep takdir teşekkürler ile geçti. Liseyi okumak istedi. Dışarıdan liseyi okudu. 2,5 yılda bitirdi ve diplomasını aldı. 4-5 yaşından beri resim çizme yeteneği var. Hayalinde ne varsa çizer. Kendi çalıştı öğretmen yok, dershane yok. Çok azimli" dedi.

22 yaşındaki Gülşah’ın şimdiki hayali ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yakından görmek.