Gündem Erdoğan Demirören için mevlit

Erdoğan Demirören için mevlit

Paylaş
Erdoğan Demirören için mevlit

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatının 40'ıncı günü nedeniyle Demirören Ailesi’nin Kanlıca’daki evlerinde Hatm-i Şerif ve Mevlid-i Şerif okutuldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, eşi Revna Demirören, Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Demirören Oktay, eşi Kıvanç Oktay, Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Demirören, eşi Reyhan Demirören ile aile fertlerinin misafirleri karşıladığı Mevlid-i Şerif’e iş, sanat, siyaset dünyasından çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Haberin Devamı

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, geçtiğimiz Haziran ayında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybederek, ebediyete intikal etmişti. Erdoğan Demirören’in vefatının 40’ıncı günü nedeniyle ailenin Kanlıca’daki evinde Hatm-i Şerif ve Mevlid-i Şerif okutuldu. Mevlide aile üyelerinin yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu yöneticileri Ali Dürüst, Servet Yardımcı, teknik direktör Mustafa Denizli, iş insanları Nihat Özdemir, Yılmaz Ulusoy, modacı Nur Yerlitaş ve eski futbolcu Ahmet Dursun’un da aralarında bulunduğu iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Yılmaz Ulusoy

Mustafa Denizli

Ahmet Dursun