Siyaset Erdoğan dönüyor
Paylaş
Erdoğan dönüyor

Erdoğan dönüyor

İskenderun'daki terörist saldırı ve İsrail'in Türk gemisine saldırısını Şili ziyareti sırasında öğrenen Başbakan Erdoğan'ın programını yarıda keserek Türkiye'ye döneceği açıklandı. Erdoğan'ın Şili Cumhurbaşkanı ile görüşmesinin ardından yola çıkacağı, yarın öğle saatlerinde Türkiye'de olmasının beklendiği belirtildi.

Haberin Devamı

Başbakan Erdoğan'ın normal programının Salı gününe kadar sürmesi planlanmıştı. Erdoğan, Çarşamba günü beraberindeki 300 kişilk heyetle Türkiye'ye dönecekti.

GELİŞMELERİ İZLİYOR

Erdoğan'ın bu iki olayla ilgili gelişmeleri yakından takip ettiği, olayları haber alır almaz yanında bulunan bakanlarla bir değerlendirme toplantısı yaptığı öğrenildi.

Erdoğan'ın her iki saldırıyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.


BAŞBAKANLIK'TA ACİL TOPLANTI

Başbakan Vekili Bülent Arınç’ın başkanlığında, İskenderun’daki askeri birliğe saldırı ve İsrail’in yardım gemilerine müdahalesinin değerlendirildiği bir toplantı yapılıyor.

Başbakanlık Merkez Bina’da saat 07.20’de başlayan toplantıya, Başbakan Vekili Bülent Arınç ile İçişleri Bakanı Beşir Atalay,
Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, Genelkurmay Harekat Başkanı Korgeneral Mehmet Eröz ve Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanı Koramiral Nusret Güner ile ilgili bürokratlar katıldı.

Haberin Devamı

Başbakanlık'ta toplantı üstüne toplantı yapılıyor...

Arınç'ın açıklaması...