Gündem Erdoğan, Esenboğa Külliyesi açılışında Melih Gökçek'e seslendi

Erdoğan, Esenboğa Külliyesi açılışında Melih Gökçek'e seslendi

Paylaş
Erdoğan, Esenboğa Külliyesi açılışında Melih Gökçek'e seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da Esenboğa Külliyesi açılışında konuştu. Öğrencilerin ulaşımla ilgili sıkıntılarını hatırlatan Erdoğan, o sırada protokolde oturan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Belih Gökçek'e seslendi: Melih Bey bakın öğrenciler ne diyor! Ben demiyorum onlar söylüyor

Ankara'da Esenboğa Külliyesi açılış töreninde kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencilerin okulda yaşadığı ulaşım ve ısınma sorunlarını hatırlattı.Ardından öğrencilere 'Otobüs sorununuz devam ediyor mu?' diye sordu.

"MELİH BEY BAKIN NE DİYORLAR"


Öğrencilerden 'Evet, devam ediyor' yanıtını alan Erdoğan, protokolde oturan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e döndü ve "Melih Bey bakın otobüs konusunda sıkıntı varmış. Melih Bey bakın ne diyorlar, ben söylemiyorum, öğrenciler söylüyor. Bu konuda bilgi notunu Cumhurbaşkanlığı'na gönderin. Gereken takibi yapalım." diye konuştu.

"SİZDEN İLİM İSTİYORUZ, İLİM İSTİYORUZ"


Cumhurbaşkanı Erdoğan "Keçiören metro hattı da açılacak. Ardından hem metro hem otobüs hattı devrede olacak. Biz devlet olarak bunları yapacağız sizden de ilim istiyoruz, ilim istiyoruz." dedi.