Siyaset Erdoğan gizlice tatile çıktı
Paylaş
Erdoğan gizlice tatile çıktı

Başbakan Erdoğan'ın Pazar akşamı İstanbul'da yeğeninin düğünününe katıldıktan sonra gizlice tatile gittiği ortaya çıktı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Pazar sabahı İstanbul'dan Ankara'ya gitti. Havalimanı'nda görüntülendi.

Hakkari'deki bombalı saldırının ardından toplanan terör zirvesine katıldı. Aynı gün tekrar İstanbul'a döndü. Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde yeğeninin düğününe katıldı.

En son orada, 0002 plakalı makam aracına binerken görüntülendi. 0002 plakalı Başbakanlık makam aracı, bir gün sonra, dün saat 11:00'de Kısıklı'dan koruma araçları eşliğinde çıktı.

Her zaman yapıldığı gibi güzergahta güvenlik alındı. Başbakanlık konvoyu Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma ofisine giriş yaptı.

"BASINA KAPALI GÖRÜŞMELERİ VAR" DENİLDİ

Takipteki gazetecilere Başbakan Erdoğan'ın ofiste özel görüşmeleri olduğu söylendi. Haberciler ve polisler, akşama kadar, Başbakan'ın çıkıp evine gitmesini bekledi.

0002 plakalı Başbakanlık makam aracı akşam saat 17:30'da çalışma ofisinden çıktı. Polis yine önlem aldı. Koruma araçları arasında seyreden Başbakanlık makam aracında başbakan olduğu sanılan silüet dikkati çekti.

Siyah camlardan bu kişinin kim kesin olarak anlaşılamıyor. Ancak bu kişinin başbakan Erdoğan olmadığı çok geçmedin ortaya çıktı. Başbakan Erdoğan, Pazar gecesi gazetecileri atlatarak gizlice tatile çıkmıştı.

Başbakanlık konvoyu gazetecileri atlatmak için kullanılmıştı. Yoğun geçen referandum sürecinin ardından ailesiyle birlikte tatile çıkan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cuma gününe kadar dinleneceği öğrenildi.

Başbakan'ın tatilte olduğunu doğrulayan Başbakanlık kaynakları, tatil mekanının neresi olduğu konusunu sır olarak saklıyor.

Bugün Başbakan Erdoğan'ın Üsküdar'daki evinin önü diğer günlere oranla hareketsiz. Sokakta Başbakan'ın evinde olmadığı zamanlarda alınan rutin güvenlik önlemleri dikkati çekiyor.

Özgür ALTUNCU/İstanbul (DHA)

Haberin Devamı