Siyaset Erdoğan Hatay'da miting düzenledi
Paylaş
Erdoğan Hatay'da miting düzenledi

Başbakan Tayyip Erdoğan seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen mitingde halka seslendi. Kentte Başbakan için sıkı güvenlik önlemleri alınırken Miting sırasında sıkı güvenlik önlemleri dikkat çekti. Önlemler çerçevesinde İHA'lar da (İnsansız Hava Aracı) miting alanı üzerinde uçtu

Başbakan'ın sözlerinden önemli satır başları şunlar:

Haberin Devamı

"Hatay'ın büyükşehir olmasına karşı çıktılar. Çünkü bunlar şehir yönetmeyi bilmez.

'Yalancıdan başbakan olmaz' diyor tek doğru sözü bu. Niye 3 seçim geçirdi. Ama milletimiz bun aicazet vermedi.

Kutlu yürüyüşü durdurmaya çalışanlar var.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer16058","16058","201403","16058-118955.jpg","1", "0","Erdoğan Bahçeli'yi SSK genel müdürü yaptı");

53 kardeşimizi şehit verdik. Bugün bir kez daha o saldırıda ölenlere Allah'tan rahbet diliyorum.

(Şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları atıldı)

Güvenlik güçlerimiz çok sıkı çalıştılar, yakaladılar. Türkiye içindeki sorumlular yakalandı. Türkiye dışındaki sorumlular belirlendi, onlardan da hesap soruluyor.

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer16059","16059","201403","16059-118975.jpg","1", "0","AKP Hatay mitinginde insansız hava aracı");

CHP'yi bir çağrıda bulunduk. Bu elim olaya karıştığını söyledik. CHP'ye, Esed rejimi ile arasına mesafe koymasını istedik. Saldırıyı gerçekleştirenlerin CHP'ye Esed'e götüren ekip olduğunu söyledik.

Esed'e maalesef destek veren, CHP aynı tahrikleri başka şehirlerde de yapıyor. İstanbul, Malatya sokaklarını karıştırmak için elinde geleni yapıyor. CHP, MHP, BDP, malum medyayı yanına aldı. Bir de Pensilvanya.

Gerekirse Türkiye kaybetsin dediler. Bu millet bunların kirli oyunlarına asla prim vermeyecek.

Biz yoksullar için varız.

Yatak odasına girip dinliyor, gözetliyorlar. Şu an verileri toplamışlar. Açıklayabildiklerini açıklamışlar. Ama benim abdestimden şüphem yok ki, namazımdan şüphem olsun. Bunlar Haşhaşi.

İzmir belediye başkanı. Sen nasıl olur da polis araçlarına (TOMA'lara) su vermezsin. Sen CHP belediye başkanı olabilirsin. Ama gereken neyse yapmalısın.

Bahçeli SSK'nin genel müdürlüğünü yaptı, ne yaptı. Kuyruklar oldu. Bu CHP'nin genel müdürüne söyleyin ya. (Erdoğan, Kılıçdaroğlu ile karıştırdı Bahçeli'yi)

Bundan sonra Türkçe Olimpiyatları falan olmayacak.