Ekonomi Erdoğan: İmar barışına müracaat edenlerin sayısı 1 milyonu aştı

Erdoğan: İmar barışına müracaat edenlerin sayısı 1 milyonu aştı

Paylaş
Erdoğan: İmar barışına müracaat edenlerin sayısı 1 milyonu aştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, imar barışına müracaat edenlerin sayısının 1 milyonu aştığını belirtti

Erdoğan, CHP'lilerden ideolojik davranmamalarını isteyerek, katılımcılara "Ataşehir'in Belediye Başkanı'nın eşi burada bol bol daire sahibi oluyor, bol bol daire dağıtıyor. Bunların hesabını benim Ataşehirli kardeşim sormayacak mı? Pazar günü sandık niye geliyor önümüze? Demokratik bir şekilde bu hesabı soruyor muyuz? Bu sizin hakkınız. Hesabı siz soracaksınız. Ataşehir bu defa 2019 Mart'ına farklı hazırlanacak. İnşallah belediye başkanlığını da biz bu CHP'den alacağız. Pazar günü ilk sınavı yapıyoruz, ondan sonra da geleceğe hazırlanıyoruz." şeklinde seslendi.

Haberin Devamı

'1 MİLYONU AŞTI'

"Afrin'de 4 bin 600'ü aşkın teröristi etkisiz hale getirdik." diyen Erdoğan, "Cerablus'ta 3 bini aşkın DEAŞ'lıyı etkisiz hale getirdik. Şimdi Irak'tayız, Kandil'deyiz, gerekirse Sincar'da olacağız. Ülkemizi rahatsız eden kim olursa olsun hiç, dinlemeyiz vururuz." şeklinde konuştu.

Erdoğan, imar sorununu çözdüklerini belirterek, vatandaşlardan müracaatlarını bir an önce yapmalarını istedi. Erdoğan, "Şu an itibarıyla imar barışına müracaat edenlerin sayısı 1 milyonu aştı. Bu sorunu bugüne kadar kimse çözdü mü? Şimdi biz çözüyoruz." dedi.

AA