Siyaset Erdoğan: Ne özgürlüğü ya...
Paylaş
Erdoğan: Ne özgürlüğü ya...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birlik Vakfınca düzenlenen "Çanakkale Ruhu ve Gençlik" konulu kompozisyon yarışmasının ödül töreninde konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da konuştu. Birlik Vakfınca düzenlenen "Çanakkale Ruhu ve Gençlik" konulu kompozisyon yarışmasının ödül töreninde öğrencilere seslenen Erdoğan, "Hani geziciler, hani tencere tavacılar. 17-25 Aralık'ta ine aynı senaryo oynandı. 6-7 Ekim'de yine olanları gördünüz. Yasin'i nasıl öldürdüğünü gördünüz. Ne özgürlüğü ne demokrasisi ya sizin anlayışınızda terör var. Aynı şeyi üniversitelerde denemek istiyorlar." diye konuştu.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çanakkaleli şehitlerin torunları olarak istiklalimizden, istikbalimizden ve özgürlüğümüzden hiçbir şekilde taviz vermeyiz ve vermeyeceğiz. Milletimizin imanı ve kardeşliği şimdiye kadar nasıl Çanakkale ruhunun çiğnenmesine müsaade etmemişse bundan sonra da asla etmeyecektir" dedi.

ERDOĞAN KONUŞURKEN PANKART GERGİNLİĞİ

Erdoğan’ın Haliç Kongre Merkezi’ndeki konuşması sırasında pankart açmak isteyen 2 kişi sivil polisler tarafından salondan çıkarılarak gözaltına alındı.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer28579","28579","201503","28579-276243.jpg","1", "0","Erdoğan konuşurken pankart açmak istediler");

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Birlik Vakfı’nca Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen konuşması sırasında pankart açmak isteyen 2 kişi, sivil polisler tarafından salondan çıkarılarak gözaltına alındı.

Erdoğan şunları söyledi:

1915 OLAYLARI

Lobilerle bu iş yürümez, lobilerle hak tecelli etmez, çünkü dik duran bir Türkiye var, bunun karşısında bunu yapamazsınız. Şayet samimiyseniz, sorunu çözmeye, adil bir hafızaya özellikle niyetiniz varsa işte biz buradayız, arşivlerimizle, tarihçilerimizle, özgüvenimizle buradayız. Aynı tavrın artık herkes tarafından da gösterilmesi bekliyoruz

6-7 EKİM OLAYLARI

6-7 Ekim'de yine olanları gördünüz. Yasin'i nasıl öldürdüğünü gördünüz. Sizin dünyanızda ne özgürlük ne demokrasi var, sadece toplumu terörize etmek var, başka bir şey yok.

Korkaklar tarih boyunca hiçbir zaman zafer anıtı dikememiştir.

Unutmayın yerinde sayanlar yürüyenlerden daha fazla gürültü çıkarır.

Vaktinizi iyi değerlenmdirmelisiniz. Kendinizi geleceğe iyi hazırlamalısınız.

İşte bu vatana bu memlekete asımın nesli olarak sizler sahip çıkacaksınız. Gençler kim var denildiğinde sağına soluna bakmadan ben varım diyen bir gençlik olacaksınız.

Onca ihanete rağmen bu aziz vatan şehitlerin bereketiyle ayaktadır. Çanakkale ruhuna da 23 Nisan ruhuna da sahip çıkacak olanlar sizlersiniz.

Ben bu noktada sizlere güveniyorum.