Siyaset Erdoğan: O tezgah bir gün seni de vuracak
Paylaş
Erdoğan:  O tezgah bir gün seni de vuracak

Erdoğan, uzun süre sonra ilk kez ceketsiz, spor gömlek giyerek konuşma yaptığı Konya'da bir kez daha Fethullah Gülen'e Türkiye'ye dön çağrısı yaptı. Erdoğan, “Oradan tezgah kurma. Unutma tezgahların üzerinde tezgah vardır. O tezgah bir gün seni de vuracaktır” dedi

Başbakan Erdoğan, seçim öncesi ses kısıklığı nedeniyle gidemediği, en son 17 Aralık operasyonunun yaşandığı gün bulunduğu Konya'ya bugün gerçekleştirdiği ziyarette konuşma yaptı.

Haberin Devamı

"Şu an burada bakanlıklarımızın, kurumlarımızın tamamladığı eserleri resmi olarak hizmete alıyoruz. MEB, Selçuklu ve Meram ilçesinde iki ilkokulumuz tamamlandı. 4 imam hatip okulu tamamlandı. Demokrasi tarihimizin en zor seçimini geride bıraktık. Sandıkta istediklerini anlayan çevreler sandık dışı demokrasi dışı yollara saptılar. Aileme, arkadaşlarıma çok ağır saldırılarda bulundular. Hatta çok daha ileri gittiler. Kardeşliğimize ve milletimize kast ettiler. Siyaseti siyasi zeminden kopardılar, ahlak dışı zemine taşımak istediler. Son derece kirli, edepsiz ittifaklarla üzerimize geldiler. Muhalefet de dahil tüm kirli emellerini kullanarak kutlu yürüyüşümüzü durdurmak istediler. Ama hiç kumpası gördünüz.

Haberin Devamı

Gezi olayları darbe girişiminin ilk tezgahıdır14-25 Aralık olaylarıyla sonuca ulaştırılmak isteniyordu.Allah sizlerden razı olsun.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer17012","17012","201404","17012-130989.jpg","1", "0","Başbakan şaştı kaldı!");

YARGI İÇİNDEKİ ÇETELER…

Yargı içindeki çete mensuplarını kullanarak, emniyet içindeki bazı emniyet mensuplarını kullanarak içeriden ve dışarıdan kirli ittifak kurarak devleti devirmek ve yerine kendi arzuladıkları gibi bir hükümet kurmak istediler. İçeride ve dışarıda bizim politikamızdan rahatsız oldular. Çözüm sürecinden, bu milletin kardeşliğinden rahatsız oldular. Küresel projeler inşa etmemizden rahatsız oldular. Mısır’da oynadıkları oyunu Türkiye’de de oynamak istediler. Muhalefet liderleri maşa oldular. CHP ve MHP içinde 30 Mart öncesi yapılan kirli ittifak artık yüksek sesle konuşuluyor.

Hem seçimi kaybettiler, hem de kirli ittifak yaptılar. Ey CHP ne aldın? Yüzde 28. MHP sen ne aldın? 18 Koyun bunları üst üste yapıyor yüzde 33. Yüzde 43 yapan bunların oyu bizim oyumuzun altında kaldı. 40 çürük yumurtadan bir sağlam yumurta etmez. Eğer 30 Mart’ta sandıktan birinci çıkamazsam görevi bırakırım demiştim. Bunlar hep arkadan nal topluyorlar. Siyasetin bir amacı olmalı. Bu partilerin içinde kavgalar başladı, gündemi değiştirmeye uğraşıyorlar.

ÇIK TÜRKİYE’YE GEL

Yenilgilerine bahane arıyorlar. Şimdi de partilerin içinde bunun hesabı sorulacak. Bu darbe girişiminin hesabını millet sandıkta sordu. Sicillerine kara bir leke olarak kazındı ve tarih boyunca bu leke hiç çıkmayacak. Pensilvanya’daki zatı yanına almışlar. Şimdi onlara bir tavsiyede bulunuyorum. Pensilvanya’daki zat eğer samimiysen, eğer sıkıntı yoksa, yasal mani yoksa…

ORADAN TEZGAH KURMA

İnzivaya çekildim diyor. İnzivaya çekilmek için Konya'dan, İstanbul’dan daha güzel bir yer olabilir mi? Hadi çık o zaman Türkiye’ye gel.

O TEZGAH SENİ DE VURACAK

Pensilvanya’da ne işin var çık gel. Oradan tezgah kurma. Unutma tezgahların üzerinde bir tezgah vardır. O tezgah bir gün seni de vuracaktır. Bu örgütün yargı, emniyet içindeki uzantıları tarafından belli bir direnç gösteriliyor. Ama biz o direnci de kıracağız endişe etmeyin. Paralel devlete müsaade etmeyeceğiz. O tabanca benim saf, temiz kardeşlerimin emeğine ve ekmeğine hikmet adı altında göz diktiler. Alın bunların dershanelerinden çocuklarınızı, sakın ha önümüzdeki yıl bunların okullarına çocuklarınızı göndermeyin.

BU YETMEZ!

Bunların yalan üreten medyalarına tavrınızı koyun. Bu yetmez! Yaptıklarının hesabını hukuk içinde hesabını verecekler. Montajların, şantajların, dublajların hesabını verecekler. MİT’in TIR’larını durdurmanın hesabını verecekler. Allah’tan başka ki