Siyaset Erdoğan tatbikata neden gitmedi?
Paylaş
Erdoğan tatbikata neden gitmedi?

Erdoğan tatbikata neden gitmedi?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sarıkamış’ta yapılan kış tatbikatına katılmamasıyla ilgili olarak, "Özel neden söz konusu değil" dedi.

Haberin Devamı

Erdoğan, Türk Patent Ödülleri töreninden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sarıkamış’ta başlayan kış tatbikatıyla ilgili soruyu yanıtlayan Erdoğan, "Ben bugüne kadar Sarıkamış tatbikatlarına bir kez gittim biliyorsunuz. Onun dışında katılamadım. Özel neden söz konusu değil" dedi.

Başbakan Erdoğan, bir gazetecinin, "Son zamanlarda tartışılan şeyler..." sözleri üzerine de "Hiçbirisiyle alakası yok. Bunların hepsi uydurmadır. İşte bunlar her zaman şikayet ettiğim konudur. Yeni bu ülkede ülkenin atmosferini değiştirmeye yönelik, germeye yönelik gayretlerin nerelerden meydana geldiğini bu da çok açık ortaya koyuyor" diye konuştu.

CHP’nin "referandumla olabilecek değişikliklerin Anayasa Mahkemesine götürebileceğine" yönelik açıklamaların hatırlatılması üzerine, Erdoğan, "Onunla ilgili az önce konuşmamda söyledim, gerekeni..." değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı