Siyaset Erdoğan tatilde, gazeteciler nöbette!
Paylaş
Erdoğan tatilde, gazeteciler nöbette!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ailesiyle Bodrum'daki tatilini sürdürüyor. Çok sayıda gazeteci ve vatandaş, Erdoğan'ı görebilmek için otelin önünde adeta kamp kurmuş durumda

Bodrum’a önceki gece gelen ve ilçe merkezine 10 kilometre mesafedeki Rixos Otele yerleşen Erdoğan ve ailesi, otelde dinleniyor.

Haberin Devamı

Bugün Cuma namazı için dışarı çıkması beklenen Erdoğan, otelden ayrılmadı. Rixos Otele gelen AK Partili bazı yöneticiler, Erdoğan’ın otelde olduğunu, dışarı çıkmayacağını söyledi.

Öte yandan, otel önüne gelen bir kadın, Emine Erdoğan ile görüşmek istediğini belirtti. Otelin güvenlik görevlileri, yetkililerle görüşeceklerini ve daha sonra kendisine bilgi vereceklerini iletti.

Çok sayıda basın mensubu ve canlı yayın aracı da Erdoğan’ın dışarı çıkması ihtimaline karşı otel önündeki bekleyişlerini sürdürüyor.

GURBETÇİNİN ERDOĞAN SEVGİSİ

Polonya'da yaşyan ve tatil için geldikleri Marmaris'te Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Bodrum'da olduğunu öğrenen Hasan İlbeyi ve ailesi Başbakanerdoğan'ı görmek için kaldığı otelin önüne geldi.

Haberin Devamı

İlbeyi ailesinin 8 aylık Recep Tayyip isimli oğlu ile plakası FO AK RTE olan araçları büyük ilgi çekti.

Ramazan Ercan - Murat Kaynak / AA