Gündem Erdoğan: Teröristleri lanetliyoruz

Erdoğan: Teröristleri lanetliyoruz

Paylaş
Erdoğan: Teröristleri lanetliyoruz

Erdoğan: Teröristleri lanetliyoruz

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari’deki mayın patlamasına ilişkin olarak, "Bu teröristleri, milletçe lanetliyoruz. Terör şüphesiz ki belli bir bedeli ödettiriyor ama bu bedel de karşılıksız kalmayacak" dedi.

Haberin Devamı

İstanbul Ticaret Odasının (İTO) Meclis Toplantısı ve "Başarılı KOBİ Yarışması"nın ödül törenine katılan Erdoğan, buradaki konuşmasında, Hakkari’de yaşanan terör olayına değinerek, şunları söyledi:

"Maalesef bugün Hakkari’de sivil vatandaşlarımıza yönelik kurulmuş tuzak neticesinde, içlerinde çocuk da olmak üzere 9 vatandaşımızın şehit olduğunu, 4 kişinin de ağır yaralı olduğunu duyduğumuz için hüzünlüyüz. Kendilerine Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Bu teröristleri tekrar huzurlarınızda milletçe lanetliyoruz. Tabii ki sürecin çok daha farklı bir şekilde ve kararlı şekilde takipçisiyiz, sürdürüyoruz, sürdüreceğiz ve bu kararlılığımız da sonuna kadar devam edecek. Bu tür olaylar bizi tabii ki yıldırmayacak. Terör şüphesiz ki belli bir bedeli ödettiriyor ama bu bedel de karşılıksız kalmayacak."

Haberin Devamı