Siyaset Erdoğan: Urumçi'ye git bizi sor
Paylaş
Erdoğan: Urumçi'ye git bizi sor

Başbakan Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Manisa'da düzenlenen mitingde halka seslendi

Erdoğan'ın sözlerinden önemli satır başları şunlar:

Haberin Devamı

"Namuslu davranmayı öğretmedi size Pensilvanya. Size 'takiye de yapabilirsiniz' dedi.

'Yalan da söyleyebilirsiniz' dedi. 'İftira da atabilirsiniz' dedi. Siz öyle geldiniz ve bu ülkeyi, bu devleti, bu ümmeti, bu toplumu siz bölmeye çalıştınız. Ama bu süreç devam edecek." "Bahçeli hani siz milliyetçiydiniz? Hani siz vatanseverdiniz. O zaman bu ihanet şebekesine neden payandalık yapıyorsunuz? Düşünebiliyor musunuz? Ulusal güvenliğimizi tehdit eden böyle bir şebekeyle beraber hareket ediyorlar.

Gazze yanarken susmak değil, hakkı söylemek milliyetçiliktir.

'BU MİLLETİN YABANCISI'

Bak Moğolistan'da şimdi ikinci anıt eseri yapıyoruz, Eyy Bahçeli senin hayatında böyle bir şey var mı? Devlet Bahçeli hakaretlerine ara verirse, CHP genel müdürü hakaretlerine ara verirse bizim ne yaptığımızı görebilecekler.

Haberin Devamı

Eyy Bahçeli gidebilirsen git Urumçi'ye Uygur Türklerine bizi sor?" "MHP Genel Başkanı ve MHP yönetimi gerçekten çok zor durumda, ne yapacaklarını bilmez haldeler.

Yanlış bir yola girdiler, oradan çıkamıyorlar. CHP ve Pensilvanya, bu MHP yönetimini aldı, uçuruma doğru sürüklüyor.

MHP Genel Başkanı da sabah akşam hakaret ederek, terbiye dışı, ahlak dışı hakaretler sarf ederek, beceriksizliğini, başarısızlığını örtmeye çalışıyor. İyi de ne kadar örteceksin Bahçeli?" "Öyle bir aday buldunuz ki evlere şenlik. Mızrak çuvala sığacak gibi değil.

Duydunuz değil mi? İstanbul Edirnekapı Şehitliği'nde Mehmet Akif merhumun kabrini ziyarete gidiyor. İstiklal Marşı ile Çanakkale Şiiri'ni birbirinden ayıramayacak kadar bu ülkenin, bu milletin yabancısı...

Ey Ekmel, şunu bil. Bu Başbakan, 12 yıldır başbakanlık yapıyor bu ülkede. 4,5 yıl da İstanbul'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptı. Dikkat et. Senin hayatın soru