Siyaset Erdoğan villada kiracıymış
Paylaş
Erdoğan villada kiracıymış

Hüseyin Çelik, “Sayın Başbakan'ın oturduğu Üsküdar'daki villa kiralık ve müşterek bir havuzu var” dedi

HAVUZ TARTIŞMASI

Haberin Devamı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Üsküdar’daki evini gündeme getirip “Havuzlu villada oturuyor” demişti. Kılıçdaroğlu’nun da Balıkesir Burhaniye’ye bağlı Pelitköy’deki bir sitede havuzlu villası olduğu ortaya çıkmıştı.

Kılıçdaroğlu’nun havuzu sitedeki diğer 19 komşusu ile ortak kullanmak zorunda kalacağı öğrenilmişti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik dün yaptığı açıklamada, Erdoğan ile Kılıçdaroğlu’nun ‘havuzlu villalarının’ gereksiz yere tartışma konusu yapıldığını söyledi.

MÜŞTEREK HAVUZ

Hüseyin Çelik, “Sayın Başbakan’ın oturduğu Üsküdar’daki villa kiralık ve müşterek bir havuzu var” dedi. Hüseyin Çelik, villanın bir site içinde bulunduğunu belirterek “Bu villaya 7 milyon dolarlık diyorlar. Bu sitede oturanlar beni aradılar, ‘İddia sahiplerine söyledikleri fiyatın yarısına satmaya hazırız’ dediler. Bu tartışmalarla kamuoyunun hiçbir derdini çözemezsiniz, bu sığ, basit, günlük siyasettir, mahalle dedikodusudur” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘MENDİL Mİ AÇALIM’

Hüseyin Çelik, “Kılıçdaroğlu’nun villası ucuz, Erdoğan’ın ki pahalı” diyenlere de “Acaba Kocatepe Camii’nin kapısına Sayın Kılıçdaroğlu için mendil falan mı açsak” diye seslendi.

AK Partili Çelik şöyle konuştu: Sayın Kılıçdaroğlu ana muhalefet partisinin lideridir, Mercedes’e de binse yakışır, villada otursa da yakışır. Helal parayla elde ettiğiniz her şey size helal olsun.