Siyaset Erdoğan'dan Başbuğ'a baş sağlığı mesajı
Paylaş
Erdoğan'dan Başbuğ'a baş sağlığı mesajı

Erdoğan'dan Başbuğ'a baş sağlığı mesajı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tunceli’de jandarma karakoluna yapılan saldırıda dört askerin şehit olmasından ve yedi askerin yaralanmasından büyük üzüntü duyduğunu belirterek, "Millet olarak acımız ne kadar büyük olsa da bu tür hain saldırılar, bölücü teröre karşı verdiğimiz mücadelede azim ve kararlılığımızı daha da artıracaktır" dedi.

Haberin Devamı

Başbakanlık Basın Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başbakan Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ’a başsağlığı telgrafı
gönderdi.

Erdoğan, telgrafında şunları kaydetti:

"Tunceli’de bir karakolumuza düzenlenen saldırıda dört askerimizin şehit olması ve yedi askerimizin yaralanmasından büyük üzüntü duydum.
Millet olarak acımız ne kadar büyük olsa da bu tür hain saldırılar, bölücü teröre karşı verdiğimiz mücadelede azim ve kararlılığımızı daha da artıracaktır. Hiçbir sonuç alamayacaklarını bildikleri halde kanlı eylemlerini sürdüren teröristler tarih ve insanlık vicdanında mahkum olacaklardır. Milletimizin vatan sevgisinin ölümsüz örnekleri olan kahraman şehitlerimizin eşsiz fedakarlıkları hiçbir zaman unutulmayacaktır. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar, milletimize ve şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarına baş sağlığı dilerim."

Haberin Devamı