Siyaset Erdoğan'dan canlı bomba ile ilgili garip ima!
Paylaş
Erdoğan'dan canlı bomba ile ilgili garip ima!

Erdoğan'dan canlı bomba ile ilgili garip ima!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Taksim’de canlı bomba eylemine ilişkin olarak, "Tabii bu canlı bombanın ailesiyle olan ilişkiler vesaire bunları yine İçişleri Bakanlığımız takip ediyor. Şu anda yapılacak olan açıklamalar her ne kadar geçmiş itibariyle Hakurk’da bulunmuş olması gündeme getirildiyse, acaba bunun bağlantıları nedir ne değildir? Bunları şu anda açıklamak erken olur diye düşünüyorum" dedi.

Haberin Devamı

Başbakan Erdoğan, Kosova’ya hareketinden önce Esenboğa Havalimanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, bir gazetecinin "Taksim’deki saldırıyla ilgili eylemi yapan kişinin 2004 yılında PKK’ya katıldığı ifade edildi. Provokasyon yorumları var, bu yorumlara katılıyor musunuz?" sorusu üzerine şu yanıtı verdi:

"İşin teknik boyutunu İstanbul’da arkadaşlarımız zaten açıkladılar. Yani olayın provokatif boyutu nedir ne değildir?. O süreç içerisinde tabi ki bunun takibi de ayrıca devam edecektir. Bir çok açıklamalar var. Tabi bu canlı bombanın ailesiyle olan ilişkiler vesaire bunları yine İçişleri Bakanlığımız takip ediyor. Şu anda yapılacak olan açıklamalar, her ne kadar geçmiş itibariyle Hakurk’da bulunmuş olması gündeme getirildiyse, acaba bunun bağlantıları nedir ne değildir? Bunları şu anda açıklamak erken olur diye düşünüyorum. Fakat aslolan şu ana kadar sürülen izde alınan neticelerdir ve bunların ben geleceğe yönelik canlı bombayla ilgili çok daha farklı bağlantıları belki de ortaya çıkaracaktır."

Haberin Devamı