Siyaset Erdoğan'ın Emekli Sandığı numarasını verdi
Paylaş
Erdoğan'ın Emekli Sandığı numarasını verdi

Recep Bey 'Ben işçi emeklisiyim' diyor. Allah aşkına bir de ağzından doğru laf çıksın. İşte size Emekli Sandığı numarası!...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı diyor ki, ‘Ben işçi emeklisiyim, sen memur emeklisisin’. Recep Bey, Allah aşkına bir de ağzından doğru laf çıksın. Ben senin Emekli Sandığı emeklisi olduğunu ispat edersem istifa eder misin?” diyerek yanıtladı. Kılıçdaroğlu daha sonra gittiği Karaman’da Başbakan’ın Emekli Sandığı numarasını açıkladı.

Konya’daki ziyaretlerinin ikinci gününde ilk olarak Çumra ilçesine bağlı İçeriçumra beldesini ziyaret etti. Otobüsün içinden vatandaşlara hitap etmek isteyen Kılıçdaroğlu,vatandaşların isteği üzerine otobüsün üzerine çıkarak yaptığı konuşmasında, şunları söyledi:

“Biz hesap soracağız derken, Recep Bey diyor ki, ’Efendim siz bizi Yüce Divan’a göndereceksiniz’, Recep Bey’in tarihten haberi yok. İdam cezaları kalktı”
Kılıçdaroğlu şöyle devam etti:

“Diyor ki ’Ben işçi emeklisiyim, sen memur emeklisisin’ diyor. Recep Bey, Allah aşkına bir de ağzından doğru laf çıksın. Ben senin Emekli Sandığı emeklisi olduğunu ispat edersem istifa eder misin? Bir daha söylüyorum. Karapınar Meydanı’ndan söylüyorum... Recep Bey, ben senin Emekli Sandığı emeklisi olduğunu ispat edersem çıkıp milletten özür diler misin?“

Haberin Devamı

EŞREF ERDEM'E ÜZÜLDÜM

Kılıçdaroğlu, Ankara Milletvekili Eşref Erdem ’in partiden istifasını üzüntüyle karşıladığını belirterek, “Keşke istifa etmeseydi” dedi. Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

“Sayın Eşref Erdem uzun yıllar CHP ’de görev almış, üst düzey görevlerde bulunmuş bir arkadaşımız. Kendisinin partiden istifasını üzüntüyle karşıladım. Keşke istifa etmeseydi. Ama tabii takdir kendisine ait.”

Erdoğan’ın Emekli Sandığı numarasını verdi

Karaman’daki mitingde, Erdoğan’ın emekli sandığı numarasını (54.771.295.0) olarak veren Kılıçdaroğlu, “Recep Bey akşam giderken baksın işçi emeklisi mi, Emekli Sandığı emeklisi mi? Bu numaraya baksın kendi adını görecek. Millete doğruları söylemedi diye acaba yüzü kızarır mı bilmiyorum. Görmek isterdim” dedi.

Haberin Devamı