Türkiye (Son Dakika) Erdoğan'ın sınıf arkadaşı çıkan annenin 2 isteği

Erdoğan'ın sınıf arkadaşı çıkan annenin 2 isteği

Paylaş
Erdoğan'ın sınıf arkadaşı çıkan annenin 2 isteği

Halfeti'de öldürülen Engin Öksüz'ün annesi Tayyip Erdoğan'ın sınıf arkadaşı çıktı. Anne, Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan'dan iki şey istedi..

Şanlıurfa'da öldürülen iki motosikletçiden Engin Öksüz'ün annesi, Başbakan Erdoğan'ın ilkokuldan sınıf arkadaşı çıktı. Acılı anne, oğlunun katiline en ağır cezasının verilmesini isteyip, Erdoğan'dan 2 şey istedi: Emeli maaşlarının yükseltilmesi ve tapu sorunlarının çözülmesi.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer20174","20174","201408","20174-171273.jpg","1", "0","Öldürülen motosikletlinin annesi Erdoğan'ın sınıf arkadaşı çıktı");

Show Haber'e konuşan anne şunları söyledi:

"Rize'nin Güneysu ilçesindeniz. Hem hemşehriyiz hem de Kasımpaşa'da sınıf arkadaşımdı. O benim önümde oturuyordu. Ben onun arkasında oturuyordum. Tenefüslerde takılırdı bana, diğer kızlara. Saçlarımıza 'at kuyruğu' derdi. Biz onu Recep biliyorduk Tayyip bilmiyorduk. Okumayı iyi sökmüştü.

Cezalar çok hafif. Halkın önünde idamlar olmalı ki bu kötülükler olmasın.

Emekli maaşlarını arttırsa bir de tapumuzu alamadık. Bize kolaylık gösterse iyi olurdu. Eğer bizi de ziyaret etmeye gelirse Karadeniz yemekleri yapardım kendisine."