Siyaset 'Erdoğan'ın yatak odası bile dinlendi'
Paylaş
'Erdoğan'ın yatak odası bile dinlendi'

Taraf gazetesinde yayımlanan bir habere göre, Başbakan Erdoğan'ın yatak odası bile dinlenmiş...

Türkiye'yi sarsan 'dinleme' skandallarına yeni bir boyut daha eklendi. Taraf Gazetesi, Erdoğan'ın yatak odasının dinlendiğini iddia etti. Bu iddia hem çok konuşulacak hem de çok tartışılacak.

Taraf Gazetesi'nin iddiasına göre Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden Vatansseverler Güç Birliği Hareketi (VKGBH) davasında yargılanan Zeki Balaban ile Halit Bozdağ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı yatak odasında bile dinledi.

KAYNAK, ABDÜLKADİR SELVİ'NİN KİTABI

Haberin Devamı

Balaban ve Bozdağ'ın yaptığı telefon görüşmelerine "İçimizdeki Gladio ile Yüzleşmek" kitabında yer veren Yeni Şafak gazetesi Ankara Haber Müdürü Abdülkadir Selvi, Başbakan Erdoğan'ıın evine kadar uzanan dinleme faaliyetlerini gözler önüne serdi. Selvi, kitabında anlattığı konunun Vatansever Kuvvetler Güç Birliği hakkında hazırlanan iddianamede yer aldığını belirtti.

Selvi'nin kitabında ayrıca, Balyoz Darbe Planı'nın zanlılarından emekli Tuğgeneral Süha Tanyeri'nin başkanlığını yaptığı Stratejik Araştırmalar Etüt Merkezi'nin, (SAREM) Tanya adlı Rus bir mankene kırmızı pasaport verdiği öne sürülüyor. Tanyeri ABD'deki Hudson Enstitüsü'nde Türkiye'ye ilişkin felaket senaryolarının konuşulduğu toplantılara katılmış ve senaryolara hiçbir itirazda bulunmamıştı.

Haberin Devamı