Spor Ergin Ataman hedef gösterdi

Ergin Ataman hedef gösterdi

Paylaş
Ergin Ataman hedef gösterdi

Efes Pilsen'de antrenör Ergin Ataman, Rakoceviç ve Nachbar'dan yeterli verimi alamadıklarını söyledi

ULEB Avrupa Ligi 9. hafta maçında Yunanistan’ın Olympiakos takımına yenilerek, gruptan çıkma şansını zora sokan Efes Pilsen’de antrenör Ergin Ataman, gösterdikleri iyi mücadeleye rağmen karşılaşmayı yitirdiklerini söyledi.

Ataman, takımının Olympiakos karşısında çok büyük bir mücadele verdiğini ifade ederek, "Ancak kritik dakikalarda özellikle skorer oyuncumuz Rakoceviç’in kötü gününde olması, Ender’in sakatlığı sebebiyle Kerem Tunçeri’nin çok iyi oynadıktan sonra yorulması, bize uzatmalarda mağlubiyeti getirdi" dedi.

"GEÇEN YILKİ OYUNCULARIN VERİMİ MÜTHİŞ"

Ergin Ataman, bu sezon kadrolarına kattıkları yıldız oyuncular İgor Rakoceviç ve Bostjan Nachbar’dan istediklerini verimi alamadıklarını söyledi.

Olmypiakos karşısında da kötü bir görüntü ortaya koyan Rakoceviç ile Nachbar’dan beklediklerini alamadıklarını anlatan Ataman, "İstediğimiz verimi almadığımız iki oyuncu var.

Rakoceviç ve Nachbar’dan istediğimizi alamadık. Geçen yıl takımda yer alan oyuncuların müthiş bir mücadele verdiğini görüyoruz ama onlardan istediğimizi alamadık" şeklinde konuştu.

"FATİH TERİM’E TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Ataman, taraftarların Olmypiakos ile yaptıkları karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, "Bizi yalnız bırakmadıkları için onlara çok teşekkür ediyorum. Özellikle bizi desteklemeye gelen Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, başkanvekili Lütfi Arıboğan ile milli takımlar eski teknik direktörü Fatih Terim’e teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Efes'in işi mucizeye kaldı

Haberin Devamı