Spor Ergin Ataman: Oyuncularım iyi mücadele etti

Ergin Ataman: Oyuncularım iyi mücadele etti

Paylaş
Ergin Ataman: Oyuncularım iyi mücadele etti

Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, Türkiye Basketbol Ligi'nde Darüşşafaka Doğuş'a 91-76 yenildikleri maçta oyuncularının iyi mücadele ettiğini söyledi.

Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında kısa bir açıklama yapan Ataman, rakipleri Darüşşafaka Doğuş’un çok iyi bir takım olduğunu kaydetti.

Ataman, Darüşşafaka Doğuş’u aldığı galibiyetten dolayı kutlayarak, "Teknik olarak oyuncularım iyi mücadele etti, ancak Darüşşafaka Doğuş da lig birinciliğine aday bir takım. Başka konuda da konuşmak istemiyorum" dedi. Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti ise Galatasaray Liv Hospital karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını dile getirdi.

Sarı-kırmızılı takım karşısında 91 sayı bulmalarının önemli olduğunu vurgulayan Mahmuti, "İlk yarı özellikle bire bir savunmada sıkıntı anlar yaşadık. Devamında üçüncü çeyreğin sonunda ve dördüncü periyodun başında bunu daha iyi bir noktaya getirdik. Çok önemli bir galibiyet aldık. İyi bir takıma karşı kazanarak yolumuza devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

AA

Haberin Devamı