Gündem Erhan Çelik TRT'den ayrıldığını açıkladı

Erhan Çelik TRT'den ayrıldığını açıkladı

Paylaş
Erhan Çelik TRT'den ayrıldığını açıkladı

TRT 1’de ana haberleri sunan Erhan Çelik bu akşam son kez TRT ekranlarına çıktı

Erhan Çelik, eski eşi Gülben Ergen’in son yaşadığı olaylara sürekli adı karıştırılmış, hep sessiz kalmayı tercih etmiş ancak yine de ismi anılmaya devam etmişti.

CANLI YAYINDA VEDA ETTİ

TRT 1’de ana haberleri sunan Erhan Çelik’in sadece kendisinin değil, TRT’nin de artık hedef haline gelmesi iddiası ile görevi bırakacağı söyleniyordu. Bu iddialar doğru çıktı ve Erhan Çelik bu akşam ana haberlerinin ardından TRT'ye veda ettiğini açıkladı.

1.5 yıldır TRT Ana Haber Bülteni'ni sunan Erhan Çelik işte bu sözlerle veda etti.


'İYİ İNSANLARLA KALIN İNŞALLAH'

TRT camiasına teşekkürlerimi bir borç biliyorum. Başta Genel Müdür sayın İbrahim Eren olmak üzere... Buna bir kan değişimi olarak da bakabilirsiniz. Hayırlısı olur inşallah merak etmeyin çok uzun ara vermeyeceğiz. Yeniden ekranda birlikte olacağımız o ilk güne kadar sağlıkla, huzurla, mutlulukla ve özellikle iyi insanlarla kalın inşallah. Sağ olun var olun.

VEDA SONRASI ERHAN ÇELİK'TEN İLK PAYLAŞIM

Canlı yayında TRT'ye veda ettiğini açıklayan Erhan Çelik, kararının ardından ilk açıklamayı Twitter'daki resmi hesabından yaptı.

İşte Erhan Çelik'in o paylaşımı:

Bir süre önce gerçeklerin zamanla ortaya çıkmak gibi güzel bir huyu ve iyi bir alışkanlığı var demiştim. Efendiliğimi, 3 erkek çocuğu masum bir kadın ve küçük bir kız çocuğunu da koruyabilmek için söyleyip sonra aylarca susmakta ne kadar haklı olduğumu herkes delilleri ile gördü.

Bu ahlaksızlıkları yapanlar ise bir taraftan kaçıp saklanırken, diğer taraftan beni ve bulunduğum saygın kurumu yıpratmaktan geri durmadı. Buna bir son vermek adına attığım ve atacağım adımların devamı gelecek.

Artık konuşma engelim yok. İlgili kişilerle yargı önünde hesaplaşırken bugüne kadar çıkanların dışında tüm görüntü, belge ve delilleri yargı ile paylaşacağım. Gayrı ahlaki bu durumun taraflarıyla artık yargı önünde hesaplaşacağız.


ERHAN ÇELİK



KAVGALILAR


2 yıllık evliliğin ardından 2016’da boşanan Gülben Ergen ile Erhan Çelik’in arasında son dönemde gerginlik vardı. İddiaya göre; Erhan Çelik, Gülben Ergen’i evlilikleri sırasında kendisini aldatmakla suçluyor.


ARACI BIÇAKLADI


Gülben Ergen dün Instagram’a özetle şöyle yazdı: ‘Sözlü saldırının ötesinde haneye girip araba bıçaklayacak kadar sevilir oldu şiddet. Yapan bulundu. Uzun uğraşlar sonunda bilirkişi tarafından kimliği tespit edildi.” Bu paylaşımın akşamında istifa etmesi dikkat çeken Erhan Çelik “Artık konuşma engelim kalmadı. Yargıda da hesaplaşacağım” dedi.

ERHAN ÇELİK KİMDİR?

2 Eylül 1972 tarihinde Ankara Polatlı'da dünyaya gelen Erhan Çelik, Ortaokul ve liseyi Polatlı'da okudu. Kariyerine 90’lı yıllarda açılan Ankara Polatlı kanalında başlar. Polatlı televizyonunda ana haber sunan spiker, 1996 yılında TGRT Ankara haber bürosuna geçerek burada gece muhabirliği yapar.

Reha Muhtar’ın spikerlik kariyerinde zirvede olduğu dönemde onun ekibine alınır ve artık SHOW TV Ankara Haber bürosunda çalışmaktadır. Yaptığı bir haber yanlış yazılınca Reha Muhtar tarafından işinden kovulur.

2000 yılında Kanal 7 televizyonunda çalışmaya başlar. Bu kanalda 7 yıl boyunca 'Bu kadar Olur' isimli reality show, 'İskele Sancak' ve ana haber bültenlerini sunmuştur.

2013 yılında Habertürk kanalına geçen Erhan Çelik 2014 yılında kanalın Genel yayın yönetmenliği görevine getirilmiştir. Bu görevi yürütürken aynı zamanda Show TV haberin sorumluluğunu alan Spiker Erhan Çelik her iki görevini de 2015 itibariyle bırakmıştır.

Erhan Çelik 27 Temmuz 2016 tarihinden itibaren TRT 1 Ana Haber'i sunmaya başlamıştı.