Gündem Ericsson'un 3 yöneticisi öldü

Ericsson'un 3 yöneticisi öldü

Paylaş
Ericsson'un 3 yöneticisi öldü

TEM otoyolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında Ericsson'un üst düzey üç yöneticisi hayatını kaybetti

Dünyanın sayılı telekomünikasyon şirketlerinden olan Ericsson’un Türkiye Satış Müdürü Volkan Köksal (37) kullandığı Mercedes marka otomobille İstanbul’dan Ankara’ya gidiyordu.

Otomobil dün 10.10’da TEM otoyolu üzerinde Bolu Cankurtaran mevkiinde önünde giden Ahmet Gün (45) yönetimindeki TIR’a arkadan çarptı.

Kazada, TIR’ın altına giren otomobilin üst kısmı parçalanırken, Volkan Köksal ile yanındaki Ericsson’un İş Geliştirme Yöneticisi Bahadır Asar (37) ve Hesap Yöneticisi Ali Uncu feci şekilde öldü. TIR şoförü Ahmet Gün gözaltına alındı.

ALİ UNCU: Amerika’da California Üniversitesi ve KKTC’de Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde eğitimini tamamladı. 2000-2004 yılları arasında Setkom firmasında satış müdürü, 2004-2005 arasında da Sabancı Telekom’da idari-satış yöneticisi olarak görev yaptı. 2005’ten beri Ericsson’da Hesap Yöneticisi’ydi.

BAHADIR ASAR: KKTC’de Doğu Akdeniz Üniversitesi Uygulamalı Matematik ve Bilgisayar Bilimleri Bölümü’nü bitirdi. Yüksek lisansını İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Sistem Analizi alanında yaptı.

Uzmanlık alanı yapay zeka, bulanık mantık ve bulanık küme teorisiydi. 1996-2000 arasında Borusan’da çalıştı. 2000-2008 yılları arasında Bimsa’da İş Geliştirme Yöneticisi’ydi. Atos Origin’de Eylül 2008’de göreve başladı. Mart ayında Ericsson’da işbaşı yapmıştı.

VOLKAN KÖKSAL: Amerika’da Maryland Üniversitesi’nde eğitim aldı. Meslek hayatına Sabancı ve IBM ortaklığındaki IBIMSA’da başladı. İngilizce ve Almanca biliyordu.

3 yıllık yoğun elemelerin ardından 2000 yılında Avrupa Birliği (AB) vatandaşı olmaya hak kazanmıştı. 2008 yılından beri Ericsson’da Kurumsal Satış Danışmanı olarak çalışıyordu

CENAZELERİ BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Ericsson’dan yapılan açıklamaya göre, dün TEM Gerede Cankurtaran Mevkisinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Ericsson Türkiye Kurumsal Satış Müdürü Bekir Volkan Köksal, İş Geliştirme Yöneticisi Bahadır Asar ve Satış Yöneticisi Ali Uncu’nun cenazesi bugün kaldırılacak.

Ericsson Türkiye Ülke Müdürü Özgür Tohumcu, konuya ilişkin açıklamasında, her biri Türkiye’nin yetiştirdiği en değerli beyinlerden olan arkadaşlarının, başta aileleri olmak üzere tüm sevdikleri ve yakınlarına sabır diledi.

Ericsson’un Orta Doğu Bölgesi Başkanı Anders Lindblad ise "Ekibimiz içinde önemli bir yere sahip olan çalışanlarımızın yetenek, bağlılık ve zekalarıyla hem işlerine hem de iş arkadaşlarına kattıklarının yerini doldurmak mümkün olmayacak. Hepsinin aile ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.

Ali Uncu’nun cenazesinin bugün öğle namazının ardından Teşvikiye Camisinden, Bahadır Asar’ın cenazesinin ikindi namazının ardından Karacaahmet Camisinden, Volkan Köksal’ın cenazesinin ise ikindi namazının ardından Levent Camisinden kaldırılacağı bildirildi.

2